به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه گفت :595 کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و فاسد توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امحاء شد.
دکتر شهریار مستوفی افزود: در یکی از کارخانجات تولید فراورده های گوشتی کرمانشاه که به دلیل تخلف و اتمام زمان پروانه بهداشتی پلمپ شده است مقدار پانصد و نود و پنج کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و فاسد وجود داشت.
وی گفت: برای جلوگیری از عرضه این محصول به بازار ، توسط بازرسان این مدیریت امحاء شد.
انتهای پیام/پ