محمد فرهادی وزیرعلوم در گفت وگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: طبق مصوبات هیات امنا و برنامه ریزی های صندوق رفاه دانشجویی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی که با راه اندازی شرکت، کار تولیدی دانش بنیان دارند، تسهیلات در نظر گرفته می شود. این مسئله خواست صندوق بوده و بعنوان نخستین بار شروع شده است.
وی با اشاره به این تسهیلات ادامه داد: در واقع تا سقف 100 میلیون تومان وام در اختیار آنها گذاشته می شود تا بعد ازکسب درآمدهای مناسب با بهره کمتری آن را به صندوق برگردانند.
وزیر علوم اظهار داشت: علاوه بر صندوق های نوآوری و شکوفایی، صندوق های پژوهش و فناوری در پارکهای علم و فناوری درحال شکل گیری هستند.
وی تعداد این صندوقها را تا این لحظه 18 مورد دانست و افزود: باید 49 درصد صندوقهای پژوهش و فناوری دولتی و 51درصد مابقی غیردولتی باشد، درحقیقت بین دانشگاهها بخش خصوصی و پارکها (برحسب اینکه پارک چقدر سابقه و گردش مالی دارد) سرمایه می گذارند و با حداقل 2 یا سه میلیارد تومان صندوق ها شکل میگیرند.
فرهادی موجودی برخی صندوق های پژوهش و فناوری را حدود 9 تا 10 میلیارد تومان دانست و بیان کرد: این صندوقها تسهیلات (ضمن بازپرداخت با سود اندک) را در اختیار شرکتها می گذارند البته گاهی این صندوق ها مطابق شرایط، پرداختهای بلاعوض دارند.
وی با بیان اینکه روند فعالیت پارکها و شرکتهای مستقر در آنها تعریف شده است، یادآور شد: کارگروهی با ریاست وزیر علوم و اعضایی از مراجع مختلف به منظور تصویب پارکها وجود دارد، همچنین بعد از تصویب و شکل گیری اساسنامه ، هیات مدیره و سایر مسئولان پارک فعالیتها را مطابق روند قانونی و مصوب پیش می برند.
انتهای پیام/