به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،بانوان روستای گوک تپه از توابع شهرستان مهاباد ، امروز با شرکت در جشنواره آشپزی ، با ارائه غذاهای سنتی و فانتزی ، همراه با سفره آرایی و تزئین های زیبا ، صحنه های چشم نوازی خلق کردند.
یکی از داوران این جشنواره چندین مؤلفه را ملاک سنجش غذاهای برتر ، اعلام کرد.
مهین سیف گفت : وجود خلاقیت در پخت ، نوع مواد مصرفی ، رنگ ، طعم و تزئین غذا از معیارهای داوران برای انتخاب نفرات برگزیده بود.
مسئول کانون فرهنگی تبلیغی هوژان روستای گوگ تپه هم احیای غذاهای بومی محلی را هدف اصلی برگزاری این جشنواره بیان کرد.
شکری افزود : 12 نفر از زنان روستای گوگ تپه در این جشنواره هنر و خلاقیت خود را در پخت غذاهای محلی به نمایش گذاشتند.
در پایان این جشنواره از چهار شرکت کننده برتر با اهدای لوح ، قدردانی شد.
انتهای پیام/