به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ کرد کارشناس مسوول بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: این برنامه با هدف نگهداری، بهبود و ارتقای سطح سلامت جسم و روان زارعین، باغبانان، دامداران، مرغداران و شاغلان گلخانه ها و شیلات اجرا می شود.
زهرا مومنی افزود: با نظارت های انجام شده از سوی بازرسان بهداشت، از 218 هزار و 780 کارگاه کشاورزی موجود در استان، تاکنون به بیش از نیمی از این کارگاه ها، خدمات بهداشت کشاورزی، ارایه شده است.
کارشناس مسوول بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: بر اساس برآورد سازمان جهانی کار، سالانه 170 هزار کشاورز، به دلیل عوامل زیان آور محیط کار مانند حوادث در اثر ماشین آلات کشاورزی و مسمومیت ها، جان خود را از دست می دهند و در نتیجه، خطر مرگ در شاغلان کشاورزی، دو برابر سایر مشاغل است.
کارشناس مسوول بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: شاغلان مرتبط با حوزه کشاورزی با عوامل زیان آور فیزیکی، شیمیایی، ارگونومیکی، بیولوژی و مکانیکی در محیط کار خود آشنا می شوند.
انتهای پیام/ر