به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر جزء کسانی هستید که هنگام سفر ،رسالت گردشگری غذایی خود را هم به خوبی انجام می دهید پس روی خبر خوبی کلیک کرده اید.
در ادامه در کشورهای مختلف دنیا کیک می خوریم:
کیک "پاولوا" را در نیوزیلند نوش جان کنید.
کیک "شاهزاده" سوئدی این شکلی است.
کیک "اسفنجی ویکتوریا" برای گذران بعدازظهرها در بریتانیا همراه با چای میل می شود.
کیک "لاپیس لگیت" مخصوص اندونزی است.
کیک "کرانسکیج" مخصوص نروژی و دانمارکی هاست.
"لامینگتون" کیک محبوب استرالیایی هاست.
"پاندان" کیک را در سنگاپور و مالزی خریداری کنید.
کیک پر از خامه "جنگل سیاه" را آلمانی ها درست می کنند.
از سال 1927 تاکنون عطر کیک "پوستره چاجا" در اروگوئه حس می شود.
ظاهری شبیه به کیک ندارد اما "تیرامیسو" انتخاب همیشگی ایتالیایی هاست.
احتمالا نتوانید بدون خرید "مادلینه" فرانسوی ها از شیرینی فروشی خارج شوید.
آمریکایی ها "چیزکیک" را به نام خود زده اند.
اگرچه که ممکن است "ترس لچه" را در بسیاری از شهرهای آمریکای لاتین ببینید اما سندش به نام مکزیک است.
کیک "ما لای گو" هنگ کنگی ها طعم کاراملی دارد.
کیک "دورایاکی" ژاپنی ها به شکل سی دی های کوچک است که وسط آن با رب شیرین لوبیا قرمز پر می شود.
منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/