به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: آشپزی هند، عرب و ترک از آشپزی ایرانی منشعب شدهاند.
مجتبی نیک کردار گفت: غذا روز به روز به عنوان یک ابزار تفریحی و لذت بخش جایگاه خود را در صنعت گردشگری پیدا می کند.
نیک کردار تصریح کرد: گردشگر نیز بیش از هر چیز به دنبال تفریح و خوشگذرانی است و امروزه گردشگری غذا به عنوان یک رشته مستقل در جهان مطرح است و تورهای گردشگری غذا در سطح جهان دیده می شوند.
این مقام مسئول در استانداری کرمانشاه گفت: بسیاری از سفرها و گردشگری ها تنها و تنها به واسطه غذاهای معروف مقصد سفر صورت می گیرد.
وی تاکید کرد: گردشگری غذا در حال تبدیل شدن به یک برند است.
وی با تاکید بر اینکه آشپزی ایرانی دارای جایگاه ویژه ای در جهان است، گفت: مکتب غذای ایرانی، مکتب غذای رم و مکتب غذای چینی، سه مکتب غذایی برتر جهان هستند، بگونه ای که حتی آشپزی و غذای هند، ترک و عرب نیز از مکتب آشپزی و غذای ایرانی منشعب شده اند.
انتهای پیام/پ