سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

غذا از مکاتیب سه گانه جهان

فرهنگ آشپزی ایرانی یکی از مکاتیب سه گانه شناخته شده جهان است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت:فرهنگ آشپزی ایرانی یکی از مکاتیب سه گانه شناخته شده جهان است.

جلیل بالایی گفت:براساس مطالعات شکل گرفته 75 درصد از گردشگران قبل از حرکت و تعیین مقصد به نوع غذای مقصد توجه می کنند.

وی افزود: 60 درصد از هزینه سفر گردشگران صرف غذا می شود به همین دلیل در مقوله گردشگری در کنار اقامت به بحث غذا توجه می شود.

به گفته این مسئول، معرفی غذاها و نحوه پخت آنان به شکل کتابچه ای در اختیار بازدید کنندگان قرار می گیرد.

وی از برپایی کارگاه آموزشی و پژوهشی طبخ غذا با حضور 6 نفر از اساتید این رشته در کلاس های آموزشی برای جوانان علاقمند خبرداد و هدف از آن را غنی کردن فرهنگ اعلام کرد.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، غذا ، مکاتب ، جهان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.