به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مدیرکل دفتر مطالعات و آموزش گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور و دبیر جشنواره کشوری سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری گفت: 2500 نوع غذا در ایران وجود دارد
دکتر محسن رنجبر گفت:غذا به عنوان یکی از نماد های ملموس فرهنگی هر منطقه مطرح است
وی گفت: ایران به دلیل تنوع اقلیمی انواع غذاهای مختلفی دارد که ریشه تاریخی فرهنگی دارد در برخی از شهرهای کشور مانند رشت به دلیل تنوع بالای غذا به عنوان شهر خلاق در یونسکو ثبت شده است.
وی در خصوص برگزاری جشنواره غذای ایرانی - فرهنگ گردشگری گفت: جشنوارهغذای ایرانی - فرهنگ گردشگری در 8 منطقه در کل کشور برگزار خواهد شد که کرمانشاه به عنوان میزبان 4استان منطقه سه انتخاب شده است و جشنواره بعدی در استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/پ