به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت و معدن کرمانشاه گفت: در پایان هر ماه برخی واحدهای خبازی در سطح استان در قالب طرح « خباز برتر » تقدیر می شوند.
مهدی محمدپور افزود :کارگروه پایش گندم و آرد به منظور ارتقای سطح کیفی نان و نیز ترغیب و تشویق خبازان به ارائه نان با کیفیت به مردم، اقدام به برگزاری طرح « خباز برتر » می کند.
وی گفت:کیفیت ظاهری نان، استفاده از ترازوی استاندارد، استفاده از نیروهای ماهر و آموزش دیده، استفاده از خمیرمایه با کیفیت، عدم استفاده از جوش شیرین و سایر افزودنی های غیرمجاز، نصب جواز کسب ، نرخ نامه، رعایت ساعات پخت نان ورعایت موازین بهداشتی از مواردی است که در این طرح لحاظ شود .
براساس استاندارد ملی، نانی با کیفیت قلمداد می شود که 4 مؤلفه شکل ، رنگ ، بافت و عطر و بو داشته باشد.
انتهای پیام/پ