سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

اجرای طرح خباز برتر در استان

از برخی واحدهای خبازی در سطح استان در قالب طرح « خباز برتر » تقدیر می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت و معدن کرمانشاه گفت: در پایان هر ماه برخی واحدهای خبازی در سطح استان در قالب طرح « خباز برتر » تقدیر می شوند.

مهدی محمدپور افزود :کارگروه پایش گندم و آرد به منظور ارتقای سطح کیفی نان و نیز ترغیب و تشویق خبازان به ارائه نان با کیفیت به مردم، اقدام به برگزاری طرح « خباز برتر » می کند.

وی گفت:کیفیت ظاهری نان، استفاده از ترازوی استاندارد، استفاده از نیروهای ماهر و آموزش دیده، استفاده از خمیرمایه با کیفیت، عدم استفاده از جوش شیرین و سایر افزودنی های غیرمجاز، نصب جواز کسب ، نرخ نامه، رعایت ساعات پخت نان ورعایت موازین بهداشتی از مواردی است که در این طرح لحاظ شود .

براساس استاندارد ملی، نانی با کیفیت قلمداد می شود که 4 مؤلفه شکل ، رنگ ، بافت و عطر و بو داشته باشد.

انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، طرح ، خباز ، برتر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.