سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تهدید میوه های قاچاق درکمین سلامتی مردم

قائم‌مقام سازمان حفظ نباتات كشور ورود قاچاق و خطرات آلودگی نباتی و انسانی توزيع اين ميوه‌ها را دلايلی كافی برای امحای آن دانست.

احمد کلاه‌‌مال‌همدانی کارشناس پژوهش ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفتگو باخبرنگار صنعت تجارت وکشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با برخورد باکالاهای کشف شده قاچاق گفت: عده‌ای بر این باورند که کالاهای قاچاق می‌بایست دوباره به چرخه مبادلات بازگردد به گونه ای که با فروش آن درآمد جدیدی برای دولت فراهم شود و یا این اقلام را بین اقشار نیازمند  توزیع کنند.

وی در ادامه افزود: عده ای دیگر معتقدند که در یک چرخه قانونی باید نسبت به انهدام کالاهای مکشوفه اقدام کرد تا از ورود آن به بازار  ممانعت به عمل آید .

کلاه‌مال‌همدانی تصریح کرد: اما تاپیش از این در ایران، روال کلی درباره فروش کالاهای قاچاق مکشوفه بدینگونه بود که اقلام مذکور در اختیار «سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی» قرار می گرفت و این سازمان بخشی از آن‌ها را براساس ضوابطی مشخص و اخذ مجوزهای لازم به فروش می‌رساند که باتصویب آیین نامه جدید ستاد مبارزه باقاچاق کالا وارز قرار براین شد که تمامی کالاهای مکشوفه بدون درنظر گرفتن نوع آن معدوم شود.

وی اذعان داشت: تازه‌ترین اتفاقی که در این حوزه به وقوع پیوسته، انهدام میوه‌های قاچاق بوده که انتقاد نسبت به امحای ميوه‌های قاچاق در حالی بالا گرفت كه قائم‌مقام سازمان حفظ نباتات كشور ورود قاچاق و خطرات آلودگی نباتی و انسانی توزيع اين ميوه‌ها را دلايلی كافی برای امحای آن دانست چرا که درصورت انجام آزمايش‌های لازم و اطمينان از سلامت محصول آنقدر اهميت دارد كه اگر حتی يك ميوه در ميان محموله‌های قاچاق به‌ عمد آلوده شود و بين مردم توزيع شود،سلامتی افراد و باغات کشور به مخاطره می افتد.



انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.