سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز؛

بررسی روش‌های سمن ها در درمان اعتیاد

بررسی روش‌های مورد استفاده سازمان‌های مردم نهاد در درمان اعتیاد الزامی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان درجلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به طرح درمان معتادان در مراکز خصوصی و توسط موسسات مردم نهاد اظهار کرد: روش‌های مورد استفاده در سازمان‌های مردم نهاد برای درمان اعتیاد باید به صورت میدانی مورد بررسی قرار گیرد.

 فرج‌الله خبیر افزود: اگر نتایج فعالیت سازمان‌های مردم نهاد موفق بوده و دستاوردهایی وجود دارد، لازم است فعالیت این سازمان‌ها در داخل استان نیز توسعه و گسترش پیدا کند.

غلامرضا صدیق‌راد، مدیرکل بهزیستی خوزستان، نیز با اشاره به لزوم اخذ مجوز فعالیت مراکز درمان اعتیاد در استان عنوان کرد: باید مشخص شود که سازمان‌های مردم نهادی که در خوزستان فعالیت می‌کنند، از چه نهاد و یا ارگانی مجوز فعالیت اخذ کردند.

وی افزود: این‌که یک سازمان مردم نهاد یک خانواده را آموزش می‌دهد باید معلوم شود که این آموزش‌ها بر چه مبنایی ارائه شود و یا اگر دارویی به عنوان درمان اعتیاد عرضه می‌شود، نیز باید مشخص شود که چکونه و تحت جه شرایطی عرضه شده است.

همچنین مهرداد شریف مخمل‌زاده، مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان عنوان کرد: سازمان‌های مردم‌نهادی که دارای مجوزهای ملی هستند و به دنبال ایجاد شعبه‌های شهرستانی هستند، پس از ارائه درخواست و انجام استعلام پروانه فعالیت به عنوان شعبه در سطح هر شهرستان داده می‌شود.

وی با اشاره به تشکیل ستاد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: پیرو تشکیل این ستاد کمیته حذف مظاهر آسیب‌های اجتماعی از شهر نیز باید فعال شود. یکی از چالش‌های مهم و اساسی ما همپوشانی در فعالیت‌ها در جهت مقابله با آسیب‌های اجتماعی بویژه بحث مواد مخدر است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: باید فعالیت‌ها طبق سند جامع مبارزه با مواد مخدر و اولویت‌های تعیین شده انجام شود. امروزه مهمترین حوزه پیشگیری است که تأکید بسیاری بر آن وجود دارد به همین جهت لازم است که فعالیت شهرداری ها مبتنی بر برنامه و هماهنگ و بر اساس اهداف و اسناد بالادستی انجام شود.

شریف مخمل‌زاده عنوان کرد: کمیته مشارکت‌های مردمی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به دنبال ساختارسازی، توانمندسازی و مشارکت هرچه بیشتر سازمان‌های مردم نهاد است تا فرصت‌سازی برای فعالیت‌های مراکز مردم‌نهاد نیز ایجاد شود.

وی گفت: یکی از مواردی که می‌تواند توسط سازمان‌های مردم نهاد انجام شود، درمان افراد مبتلا به اعتیاد است. از مشکلات مراکز درمانی ما نبود چرخه کامل درمانی و مشاوره در این مراکز است که این یکی از عوامل بازگشت افراد به اعتیاد و عدم نتیجه‌گیری در درمان است و لازم است در مراکز درمان خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد این موارد مورد توجه و تاکید قرار گیرد.

همچنین حسین لامی‌زاده، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان، عنوان کرد: طبق مصوبه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید 10 درصد از بودجه فرهنگی شهرداری‌ها به مسائل اسیب‌های اجتماعی و بویژه مواد مخدر اختصاص یابد. به همین جهنت شهرداری‌ها موظف هستند که 10 درصد از این بودجه را در چارچوب سیاست‌های شورای مبارزه با مواد مخدر قرار دهند.

وی ادامه داد: سازمان‌های مردم‌نهاد در آموزش مقابله با مواد مخدر توانمند نیستند و در این خصوص بسیاری از آنها فعال نیستند. البته برخی کارها و اقدامات نو توسط سازمان‌های مردم نهاد در این زمینه انجام شده است.

انتهاي پیام/و

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.