سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترفندهای کاربردی جهت افزایش طول عمر باطری تلفن های هوشمند

در این خبر تعدادی از ترفندهای کاربردی و ساده جهت افزایش طول عمر باطری تلفن های هوشمند را برای شما جمع آوری کرده ایم.

به گزارش خبرنگار دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این روزها کمتر کسی را می توان پیدا کرد که کاربر گوشی های هوشمند نباشد. طول عمر کوتاه باتری یکی از مشکلات اصلی گوشی‌های هوشمند است؛ ما در اینجا به معرفی 9 ترفند جالب در ارتباط با افزایش طول عمر باتری می پردازیم.

احتمالا ترفندهایی که در اینجا به آن‌ها خواهیم پرداخت پیشرفته‌ترین ترفندهایی نیستند که در رابطه با افزایش طول عمر باتری شنیده‌اید. ولی ممکن است شگفت‌زده شوید که چگونه همین نکات ساده هم می‌توانند تا حد زیادی به شما در صرفه‌جویی کمک کنند.

محدود کردن اجرای برنامه‌ها در پس‌زمینه

زمانی که ما یک برنامه را می‌بندیم، تنها از آن خارج شده‌ایم و این برنامه هنوز برای بررسی اطلاعات جدید و پینگ سرور خود در پس‌زمینه در حال اجراست. خوشبختانه اندروید به صورت خودکار پس از مدتی استفاده نشدن از برنامه، آن را به طور کامل خواهد بست ولی ما راه کارهایی نیاز داریم تا کنترل تلفن هوشمند خود را در دست بگیریم.


چگونه این برنامه ها را ببندیم؟

اپلکیشن‌هایی برای رفع این مشکل وجود دارند ولی خود بی مشکل نیستند؛ هر بار که ما دستور توقف کامل می دهیم و بعد دوباره برنامه را باز می کنیم بع دلیل آنکه برنامه روی حافظه رم دستگاه باقی نمانده انرژی بیشتری صرف راه اندازی مجدد می گردد.

راهکار

در اکثر تلفن ها با فشار دادن دکمه چند وظیفگی یا پنجره‌ای اخیر، به سادگی می‌توانید برنامه هایی که دیگر به آنها نیاز ندارید را ببندید. برخی تولیدکنندگان دستگاه‌های هوشمند اندرویدی دکمه را در منوی پنجره‌های اخیرا باز شده قرار می‌دهند که کار بستن همه اپلیکیشن‌ها را بسیار راحت می‌کند.

در گوشی های سامسونگ اما این موضوع کمی متفاوت است در این دستگاه ها باید دکمهhome   را فشار دهید و در برخی از مدل ها مانند s5 در قسمت دکمه‌های ناوبری دکمه چندوظیفگی را فشار دهید.

همگام‌سازی‌ها را تنظیم کنید

اپلیکیشن هایی مانند ایمیل و این دست برنامه هایی که شما اجازه می دهید همیشه در پس زمینه در حال اجرا باشند و به قولی در رم باز هستند انرژی زیادی مصرف می کنند اما راه کاری وجود دارد که می توان از این امر جلوگیری کرد. به تنظیمات دستگاه رفته و همگام سازی آنها را تغییر دهید. به طور مثال زمان همگام سازی این برنامه ها را 30 دقیقه یکبار بگذارید این امر باعث کاهش مصرف چشم گیر در عمر باتری می شود.

برای تنظیم همگام سازی به تنظیمات دستگاه بروید، پس از آن به بخش Accounts وارد شوید تا در این بخش هر کدام از حساب‌های خود را مشاهده کنید. در تصویر بالا تنظیمات همگام سازی حساب گوگل را مشاهده می‌کنید.

تنها از چیز‌هایی استفاده کنید که نیاز دارید

عملکرد های پایه ای هر دستگاه هوشمند همچون wifi ، blue tooth و gps نقش به سزایی در عمر باطری دارند در صورت روشن بودن هر یک از این عملکرد ها بدلیل انکه مدام در حال جستجوی نزدیک ترین منبع می باشند بشدت عمر باطری را کاهش می دهند. به طور مثال هنگامی که wifi  تلفن هوشمند شما روشن است مدام به دنبال شبکه های نزدیک خود می باشد و این امر بشدت عمر باطری را کاهش می دهد به همین دلیل در زمان هایی که این عملکردها مورد استفاده نیستند باید خاموش باشند.

برای دسترسی به این عملکردها در بسیاری از گوشی‌های اندرویدی تنها لازم است انگشت خود را از بالاترین بخش نمایشگر به سمت پایین بکشید تا در نوار بالایی همچون شکل زیر اجازه فعال/غیرفعال سازی آن‌ها به شما داده شود.

لازم به ذکر است؛ اگر در این نوارگزینه Power Saving Mode را مشاهده کردید آن را روشن کنید.



در مناطقی که آنتن‌دهی موبایل کم یا قطع شده باشد مصرف باتری بسیار بیشتر خواهد شد زیرا تلفن هوشمند مدام در تلاش برای پیدا کردن شبکه ای برای اتصال می باشد. برنامه هایی که از سرویس Location service استفاده می کنند توانایی استفاده ترکیبی از ماهواره‌های GPS و شبکه wifi برای تخمین محل قرارگیری شما دارند در صورتی که دوست ندارید برنامه ها از موقعیت مکانی شما با خبر باشند به تنظیمات رفته و در بخش location service تیک فعال بودن گزینه access to my location را بردارید.

ه 

مصرف نمایشگر را کم کنید

پر مصرف‌ترین بخش هر گوشی هوشمند نمایشگر آن است. صفحه نمایش‌ها برای روشن ماندن از مقدار زیادی باتری استفاده می‌کنند. حال تنها با کم کردن این مقدار روشنایی مقدار زیادی عمر بیشتر برای باتری خود خواهید خرید. بهتر است در گوشی‌های هوشمند تنظیم مقدار روشنایی دستگاه را با فعال کردن گزینه Auto به خود دستگاه سپرد و مقدار روشنایی را بر روی نیمه قرار داد.

در ارتباط با صفحه نمایش های AMOLED بهتر است از پس زمینه مشکی استفاده شود این عمل باعث کاهش چشم گیر مصرف باطری می شود. برای تغییر تصویر پس‌زمینه دستگاه لازم است به Settings و سپس Display  بروید تا پس از آن در بخش Wallpaper بتوانید تصویر مورد علاقه خود را روی صفحه اصلی دستگاه تنظیم کنید.

نکته دیگر کم کردن زمان روشن ماندن خودکار صفحه نمایش است این زمان را از طریق تنظیمات Screen timeout به زیر 1 دقیقه کاهش دهید.

ویبره را خاموش کنید

موتور ویبره یکی دیگر از موارد پر مصرف در تلفن های هوشمند می باشد اگر به روشن ماندن ویبره احتیاج ندارید حتما این ویژگی را غیر فعال کنید.

دمای باتری را کنتری کنید

سرد شدن زیاد از حد مقاومت داخلی باتری در برابر جریان برق را افزایش می‌دهد. این مسئله ظرفیت باتری یا مقدار فعالیت آن را کاهش خواهد داد. داغ شدن زیاد از حد نیز باعث کاهش مقاومت درونی باتری و فشار بی‌مورد بر آن می‌شود. معمولا گرمای زیاد باتری را زود فرسوده می‌کند و به مرور زمان مقدار شارژ‌دهی را کمتر و کمتر می‌کند و در نهایت باتری به کلی کارایی خود را از دست می‌دهد. دمای معمولی اتاق‌ها معمولا دمای ایده‌آل برای نگه‌داری باتری‌ها است.

گوشی را خاموش کنید

زمانی که گوشی هوشمند شما در حال خاموش شدن است و درصد‌های پایانی عمر خود را سپری می‌کند، آخرین راه برای تخلیه نشدن کامل باتری و هنوز داشتن مقدار اندکی شارژ، خاموش کردن دستگاه است. این راه در صورتی که منتظر تماسی ضروری هستید جوابگو نخواهد بود، بنابراین از حالت‌های ذخیره کننده باتری دستگاه مانند Ultra Power Saving در گوشی‌های جدید استفاده کنید.

هر کدام از این ترفندها به طریقی بر عمر باتری شما می‌افزایند، اما شما می‌توانید ترکیبی از این موارد را مورد استفاده قرار دهید.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.