به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرویسهای مانند گوگلمپ نه تنها از اهمیت کاربردی بلکه نمادین نیز برخوردارند. به تازگی گروهی از روزنامهنگاران شهر غزه متوجه تغییری در ارائه کشور فلسطین بر روی نقشههای گوگل شدند که موجی از اعتراض را در رسانههای اجتماعی و خبری در پی داشت که آن را جعل تاریخ و جغرافیا میخواندند.
انجمن روزنامهنگاران فلسطینی در بیانیه اعلام کردند: ما جنایت انجام شده توسط گوگل در حذف نام فلسطین را محکوم کرده و خواستار لغو این تصمیم و عذرخواهی از مردم فلسطین هستیم. این کار بخشی از نقشه رژیم صهیونیستی برای ثبت نام خود به عنوان یک کشور قانونی برای نسلهای آینده و محو نام فلسطین یک بار و برای همیشه است.
بسیاری از کاربران از هشتگ فلسطین اینجاست (#PalestineIsHere) در رسانههای اجتماعی استفاده کرده و بسیاری اعلام کردند که سرویسهای گوگل را پاک خواهند کرد.
شرکت گوگل مدعی است که یک نقص فنی باعث حذف نام کرانه باختری و نوار غزه از روی نقشه شده و اکنون به سرعت در حال رفع آن و بازگرداندن این اسامی بر روی نقشه است.
این رویداد نشان داد که شرکتهایی مانند گوگل، اپل و مایکروسافت باید دقت ویژهای در مورد ارائه اسامی مناطق داشته باشند. گوگل از دادههای داخلی، شخص سوم و عمومی برای طراحی نقشهها استفاده میکند، اما باید دقت بیشتری در مورد مناطق حساس از نظر سیاسی داشته باشد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/