کجاش بد بود شاید همه وسایلش بهداشتی باشه ربطی نداره حتما بیل و میگید خب اگه بیل رو فقط برای پاپ کورن استفاده کرده باشند مشکلی نداره یا ظرفی که داخلش سرخ می کردند نمیشه برای هربار استفاده کلی روغن هدر بدن یا گونی که مشکلی نداشت کجاش چندش آور بود؟
چندش کار رستوران دار ایرانی بود که تو دستشویی مرغ ها رو پاک می کرد یا اکثر رستورانهای ما که گوشت و مواد تاریخ مصرف گذشته و گند زده رو به خورد مردم می دن
ناشناس
۰۷:۲۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۵
چندش اور ؟؟؟؟؟
ناشناس
۰۳:۵۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۵
وای وای وای وای وای
ناشناس
۰۳:۵۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۵
وای وای وای وای وای
ناشناس
۲۲:۰۶ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
کارخانه های ماهم بهتر از اونا نیستن من مغازه دارم چندروز پیش ویزیتور شرکت دلستر اومد سفارش بگیره گفتم این هفته سفارش ندارم گفت میخواد گران بشه بهش گفتم گران میخرم گران میدم گفت از سود شما کم میشه آخه یکی نیست جلو اینا رو بگیره کیفیت پایین محصولات من مردم ایران بدبختم که باید به محصولی اندی مبلغ پول بدیم که ارزشی نداره بجای پرداخت2500به دلستر مثلاهلو 3500بدیم 1کیلو انگور بگیریم و مصرف کنیم ارزش غذایی فراوانی نصیب بدن ما میشه ودراینده دچار هزاران مرض نمیشیم
ناشناس
۲۲:۰۶ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
کارخانه های ماهم بهتر از اونا نیستن من مغازه دارم چندروز پیش ویزیتور شرکت دلستر اومد سفارش بگیره گفتم این هفته سفارش ندارم گفت میخواد گران بشه بهش گفتم گران میخرم گران میدم گفت از سود شما کم میشه آخه یکی نیست جلو اینا رو بگیره کیفیت پایین محصولات من مردم ایران بدبختم که باید به محصولی اندی مبلغ پول بدیم که ارزشی نداره بجای پرداخت2500به دلستر مثلاهلو 3500بدیم 1کیلو انگور بگیریم و مصرف کنیم ارزش غذایی فراوانی نصیب بدن ما میشه ودراینده دچار هزاران مرض نمیشیم
ناشناس
۲۱:۳۹ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
کجاش کثیف بود !
ناشناس
۱۹:۴۶ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
ایران هم همین طور هست
ناشناس
۱۹:۴۶ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
ایران هم همین طور هست
ناشناس
۱۸:۴۰ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
همينو كم داشتيم تو ايران، كه ياد گرفتيم! دست شما درد نكنه. خخخخخخخخخ
ناشناس
۱۵:۰۶ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
مشکلش چی بود؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
خیلی باحاله! صفا کردم
ناشناس
۱۲:۰۰ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
تمیز تر از ایرانیا هستن که مرغاشونو تو توالت تکه تکه میکنن
ناشناس
۱۱:۵۳ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
اون قسمت عقب هم توی میکسر داشت طعم دار میکرد فکر کنم :)
ناشناس
۱۱:۴۰ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
خخخخخ ایرانو ول کردن چسبیدن به مکزیک...
ناشناس
۱۱:۱۹ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
بهبه
چه خوشمزه
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
مگه توایران تمیزتردرست میکنن که مکزیکی هارومسخره میکنین
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
مگه توایران تمیزتردرست میکنن که مکزیکی هارومسخره میکنین
ناشناس
۱۱:۰۶ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
یاد بعضی فست فودهای خودمون افتادیم
ناشناس
۱۰:۲۹ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
کجاش بد بود؟
ناشناس
۱۰:۲۸ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
واقعا روش جالبی بود.
تو کارخونه های ایران هم دقیقا همینطوره
چندش کار رستوران دار ایرانی بود که تو دستشویی مرغ ها رو پاک می کرد یا اکثر رستورانهای ما که گوشت و مواد تاریخ مصرف گذشته و گند زده رو به خورد مردم می دن
چه خوشمزه
تو کارخونه های ایران هم دقیقا همینطوره