سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرغامی در همایش «سوگند به قلم» در روز خبرنگار:

برخی تلاش می‌کنند مردم در حاشیه باقی بمانند/ فکر نمی‌کردم مسئولی حقوق بالای 20 میلیون بگیرد

عزت الله ضرغامی و مهدی نصیری در همایش «سوگند به قلم»، با تاکید بر مسئولیت رسانه ها برای شفاف سازی و مقابله با مفاسد اقتصادی، به ریشه یابی و آسیب شناسی موضوع فیش های حقوقی نجومی پرداختند.

به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم گرامیداشت روز خبرنگار، بعد از ظهر امروز یکشنبه 17 مرداد به همت انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان و سازمان بسیج رسانه با حضور جمعی از شخصیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی ازجمله عزت‌الله ضرغامی رئیس اسبق رسانه ملی، مهدی نصیری مدیرمسئول سابق کیهان و پیشکسوت عرصه رسانه، سیدنظام‌الدین موسوی دبیرکل انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان و مدیرعامل خبرگزاری فارس، مسعود بصیری رئیس سازمان بسیج، حمیدرضا زندی مدیر مرکز سایبری بسیج، هادی قاسمی مدیرعامل خبرگزاری دانشجو، محمدکاظم انبارلویی سردبیر روزنامه رسالت، چند تن از سردبیران خبرگزاری و نشریات کشور و با شرکت جمع کثیری از خبرنگاران رسانه ها در تالار سوره حوزه هنری تهران برگزار شد.
 
در ابتدای این مراسم سیدنظام‌الدین موسوی دبیرکل انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان در سخنانی با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و سایر شهدای عرصه رسانه و خبر گفت: البته متولی چنین جلساتی باید مسئولان باشند اما به نظر می رسد آنها در روز خبرنگار غایب هستند و مشغله‌های های دیگری دارند.
 
موسوی ضمن تقدیر از هیات مدیره انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان و رئیس سازمان بسیج رسانه به دلیل همت گماشتن برای برگزاری مراسم گرامی داشت مقام خبرنگار، تصریح کرد:خبرنگاران و فعالان عرصه خبر در شرایط کنونی کشور مسئولیت ها سنگینی بر عهده دارند و اطلاع رسانی، تبیین و آگاهی بخشی به مردم در جریان رخدادها و تحولات توسط آنان رقم می خورد.
 
مدیرعامل خبرگزاری فارس همچنین با تشکر از حضور دو میهمان ویژه در این همایش، عزت الله ضرغامی را یکی از شخصیت های برجسته و فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی دانست و گفت: ایشان در مسئولیت های متعدد از معاونت سینمایی ارشاد گرفته تا ریاست رسانه ملی کارهای عظیمی را به انجام رساندند و حضورشان همیشه مایه خبر و برکت بوده و امروز نیز در سنگر شورای عالی فضای مجازی و شورای انقلاب فرهنگی مشغول فعالیت هستند.
 
موسوی همچنین از حضور مهدی نصیری در این مراسم تشکر کرد و افزود: ایشان نیز از پیشکسوتان روزنامه نگاری در جبهه انقلاب اسلامی و یکی از استوانه های این عرصه هستند که بسیاری از رویکردهای امروز این جبهه محصول مجاهدت‌های ایشان است.
 
ضرغامی:مردم از روایت های خبری خوانش های متفاوت دارند
 
در ادامه، عزت‌الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمن پخش قطعه‌ای طنز از کانال «خمیازه» در سخنانی با تبریک روز خبرنگار به همه تلاشگران عرصه خبر گفت: من بنا به تجربه خود در عرصه خبر همواره احساس می‌کردم که بخش خبر به ویژه در صدا و سیما یک مشکل اساسی دارد که به دلیل خشک بودن آن نمی‌شود برخی حرف‌ها را به راحتی زد. چون باعث حساس شدن افراد می شود.
 
وی با اشاره به ایده ایجاد بخش خبری 20:30 اظهار داشت: وقتی این ایده مطرح شد پذیرش آن برای برخی مشکل بود ولی قصد من این بود که مجری‌ها در این بخش به راحتی خبر بخوانند و حرف‌ها را بتوان راحت زد؛ به هر حال از همان ابتدا کار به خوبی آغاز شد و امروز خوشحالیم که خبر 20:30 پربیننده‌‌ترین بخش خبری است و این نشان می‌دهد که گفتمان نرم خبر، در جدی‌ترین موضوعات ضروری است.
 
وی در ادامه با اشاره به مباحث ضروری در مسئله خبر رسانی به موضوع رابطه روایتگری و خوانش‌‌های متفاوت جامعه از روایت خبرنگاران گفت: خبرنگاری در واقع روایتگری است. و روایت پدیده‌ها در واقع نگاه روایت‌کننده و طرز فکر وی می‌تواند نقش مهمی در بیان درست روایت و تاثیرگذاری آن داشته باشد.
 
وی با بیان اینکه مردم از هر روایت خوانش متفاوتی را دارند و این خوانش متفاوت به دلیل ادراک‌های متفاوت مردم است، گفت: کسی که روایت می‌کند باید به گونه‌ای این کار را انجام دهد که خوانش مخاطبان بر حسب روایتی که او انجام داده به واقعیت نزدیک باشد؛ ما در رسانه ملی گاهی شاهد این موضوع بودیم که حرفی را که می‌خواستیم بزنیم به گونه‌ای زده می‌شد که افراد برداشت‌های متفاوتی از آن می‌کردند و البته در برخی موارد برداشت‌ها متفاوت از هدف‌گذاری ما بود.
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: برای یک ارتباط موفق باید بتوانیم پیام را به گونه‌ای منتقل کنیم که آن پیام از طرف مخاطب به درستی گرفته و تاثیر لازم را بگذارد.
 
* خلق کلیدواژه «فیش‌های نجومی» اقدامی حرفه‌ای بود
 

ضرغامی ادامه داد: پیام ما باید گونه‌ای باشد که خوانش‌های متفاوت از آن به حداقل برسد؛ هم اکنون در جامعه ما افراد حرف‌هایی می‌زنند و می‌گویند که منظور ما این نبود ولی باید گفت اگر روایت شما غلط باشد قرائت‌های متفاوت‌تری ایجاد می‌شود.
 
وی با بیان اینکه در روایتگری دو مسئله بسیار اهمیت دارد اظهار داشت: روایتگری در واقع نوعی قصه‌پردازی است و خبرنگاران معروف جهان که در کار خود موفق هستند با این فن آشنایی کامل دارند؛ البته منظور من از این مسئله قصه پراکنی نیست اما کسانی که با ویژگی‌های درام آشنا شده و نگاه دراماتیک به مسائل دارند، فرایند خوبی را ایجاد می‌کنند تا مخاطب با آنها همراهی کند.
 
رئیس اسبق رسانه ملی با تاکید بر لزوم داشتن خلاقیت و واژه‌پردازی گفت: خبرنگار باید کلیدواژه خلق کند چون یک کلمه هوشمندانه می‌تواند جاودانه باشد و در واقع خبرنگاران باید خزائن واژگانی خود را تقویت کنند و بتوانند کلمات را به خوبی در استخدام خود درآورند که لازمه این مسئله مطالعه و خلاقیت است.
 
ضرغامی تقویت ویژگی تعهد به همراه تخصص را مسئله‌ای مهم در امر خبرنگاری خواند و گفت: گاهی اوقات افراد حرف‌هایی از جنس تعهد می‌زنند ولی وقتی کلمات را به خدمت می‌گیرند در جهت اهداف‌شان نیست و در این زمینه با مشکل مواجهند.
 
وی کار خبرنگاری را مسئله‌یابی و اولویت‌بندی در جامعه خواند و اظهار داشت: پس از مسئله‌یابی خبرنگاران باید بتوانند به گونه‌ای مسئله را پردازش کنند که منجر به تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری درست هم از سوی مردم و هم از سوی حاکمیت شود.
 
وی گفت: یکی از مشکلات ما در جامعه و عرصه خبر این است که مشکلات مربوط به مسئولان را صریح می‌گوییم ولی آنجایی که باید به اشکالات مردم در مسائل مختلف پرداخته شود؛ کم کاری می‌کنیم.
 
ضرغامی با انتقاد از جایگزینی مسئله‌سازی به جای مسئله‌یابی و با اشاره به موضوع فیش‌های نجومی گفت: کسانی که این مسئله را مطرح کردند یک کلید واژه خلق کرده و یک عنوان گذاری درست انجام دادند که امروز همه حتی مخالفان این مسئله آن را به کار می‌برند که نشان‌دهنده این است که این اقدام یک اقدام حرفه‌ای بود.
 
* سالها سابقه مدیریت دارم اما فکر نمی کردم مدیری حقوق بالای 20 میلیون بگیرد
 
عضو شورای انقلاب فرهنگی ادامه داد: مسئله فیش‌های نجومی در ادامه از سوی این رسانه‌ها مسئله‌یابی شد و حتی آقای روحانی که خیلی عادت به پذیرش حرف مخالف خود ندارد، اعتراف کرد که این کار لازم بود.
 
ضرغامی در ادامه با انتقاد از فیش‌های نجومی برخی مدیران دولتی اظهار داشت: در جلسه مهمی که با برخی مسئولان نظام داشتیم،‌گفتم که با چندین سال مدیریت در بخش‌های مختلفی هیچ گاه تصور نمی‌کردم در نظام ما حقوق بالای 20 میلیون تومان وجود داشته باشد و زمانی که حقوق‌های 50 ؛60 و 80 میلیونی مطرح شد ابتدا باور نمی‌کردم.
 
وی با تقدیر از رسانه‌های متعددی که موضوع فیش‌های نجومی را مسئله‌یابی و در کشور مطرح کردند، گفت: این کار یک اقدام فوق‌العاده بود و کشور را به سمت تصمیم‌سازی برد و ما شاهد بودیم که رهبر انقلاب تاکید کردند که این موضوع هرگز نباید فراموش شود و تا زمان رفع آن باید پیگیر بود.
 
رئیس اسبق سازمان صداوسیما ادامه داد: یکی از مشکلاتی که هم اکنون وجود دارد این است که برخی مدیران عدد و رقم‌های حقوقی پراکنده‌ای دارند که در محاسبات نمی‌آید ولی از بیت‌المال برداشت می‌شد و به عنوان مثال یک فرد در چندین هیأت مدیره عضو است و از همه آنها حقوق ثابت می‌گیرد. و هم اکنون فردی در 10 هیأت مدیره عضو بوده و چند حقوق می‌گیرد ولی کسی در کشور آن را پیگیری نمی‌کند.
 
وی اضافه کرد: حالا ممکن است فردی از یک هیأت مدیره تنها حق‌الجلسه بگیرد که چندان اشکال ندارد ولی وقتی یک حقوق ثابت از چندین هیأت مدیره دریافت شد چرا نباید پیگیری شود؟ این موارد باید از سوی قانون ممنوع شود و در این مسیر بهترین دستگاه نظارتی، مردم هستند.
 
عضو شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: موضوعات مختلف تصمیم‌ساز در کشور باید مصداق‌بندی شده و به مسئولان پیشنهاد شود؛ امروز بسیاری تلاش می‌کنند که نگذارند مردم از حاشیه به متن بیایند. در حالی که متن کشور مسائل و مشکلات اقتصادی است و همه توجه‌ها باید معطوف به این مسئله باشد.
 
ضرغامی در ادامه با اشاره به بحث استقلال رسانه‌ها گفت: رسانه‌های متعهد در تعهد خود با یکدیگر هم‌افزایی داشته باشند که رسانه‌ها از این نظر به خودی و غیرخودی تبدیل می‌شود.
 
وی گفت: اگر یک موضوع جدی مسئله جامعه ماست و مطبوعات مختلف خانه‌های یک پازل را تکمیل کردند و آن موضوع به نتیجه رسید، کاری ارزشمند صورت گرفته است.
 
رئیس اسبق رسانه ملی با تاکید بر اینکه من سال‌ها است اعتقادی به تقسیم‌بندی اصلاح‌طلب و اصولگرا ندارم و گاهی این تقسیم‌بندی‌ها را دعواهای حیدری نعمتی می‌دانم، ‌گفت: سایت‌ها و جبهه جهادی انقلاب همه از حرف حق باید حمایت کنند و اگر در یک پازل درست حرکت نکنیم قطعا شکست می‌خوریم.
 
ضرغامی در پایان گفت:‌ هم اکنون دشمنان در این زمینه یعنی هم‌افزایی در نقاط مشترک به خوبی عمل می‌کنند و جبهه داخلی با وجود اختلاف نظر به آنها پیوسته و متوجه شدند که چگونه باید همراهی و عمل کنند.
 
به گزارش فارس پس از سخنان رئیس اسبق سازمان صداوسیما، حسن رضایی خبرنگار گروه اجتماعی به اجرای نماهنگی با موضوع پاسداشت مقام شهدای عرصه خبر پرداخت.
 
در بخش بعدی این برنامه، علیرضا قزوه شاعر آیینی غزلی را در وصف خبر و تجلیل از مقام خبرنگار قرائت کرد.  
 
*مهدی نصیری:یکی از مهمترین رسالت های خبرنگاران فسادستیزی است
 
در ادامه این مراسم، مهدی نصیری پیشکسوت عرصه رسانه در سخنان خود، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه از جمله شهید سیدحسن شاهچراغی سرپرست روزنامه کیهان با اشاره به این نکته که وصیت‌نامه آن شهید جالب و برای این روزهای جامعه ماست، تصریح کرد: شهید شاهچراغی در وصیت‌نامه خود می‌گوید: خداوند را شاکرم که از مال دنیا هیچ چیز ندارم و من ایشان را از نزدیک می‌شناختم و زمانی که شهید شد هنوز اقساط ماشینش باقی مانده بود در حالی که دو دوره نماینده مجلس و از شاگردان آیات بهشتی و قدوسی بود.
 
این فعال رسانه‌ای با تاکید بر اینکه ما به روزنامه‌نگاری و خبرنگاری به عنوان یک شغل و حرفه نگاه نمی‌کنیم، تصریح کرد: ما در خبرنگاری به دنبال انجام رسالت، تبلیغ و اصلاح‌گری و امر به معروف و نهی از منکر هستیم و از یک خبرنگار مومن و معتقد انتظاری جز این هم نیست.
 
وی با اشاره به رسالت‌های امروز خبرنگاران گفت: حفظ نظام جمهوری اسلامی و تداوم انقلاب به عنوان یک کانون استکبارستیزی و حمایت از محرومان در دنیای بی‌رحم و شقاوت‌آمیز سلطه غربی مهمترین رسالت ماست.
 
مدیرمسئول سابق کیهان با بیان اینکه ما باید حافظ و پاسدار شعارها و آرمان‌های اولیه انقلاب باشیم که مردم به خاطر آن به نهضت حضرت امام پیوستند، افزود: بخشی از این شعارها در چارچوب‌ عدالتخواهی، فسادستیزی و دوری از تجمل و ساده‌زیستی است که به ویژه در مورد مسئولان اینگونه است.
 
وی با اشاره به فرمایش امیر المومنین علی (ع) مبنی بر اینکه مسئولان در یک جامعه اسلامی باید زندگی خود را متناسب با زندگی اقشار متوسط و فقیر سامان دهند، یادآور شد: مسئولان جامعه اسلامی باید زیّ ساده و دوری از اشرافی‌گری داشته باشند تا فقر فقرا را از جا نَکَند و فقرا شورش نکنند و بتوانند طعم تلخ فقر و نداری را تحمل کنند.
 
نصیری یکی از مهمترین رسالت‌های خبرنگاران را احیا، حفظ و تداوم این شعارها دانست و افزود: متاسفانه مباحثی مانند فساد اقتصادی و فیش‌های نجومی پدیده زشت و بسیار نگران‌کننده ایست که البته یک شبه نیز ایجاد نشده و محصول یک سیر و جریان است.  
 
* خطبه معروف «مانور تجمل» در سال 1368 نقطه آغاز مفاسد اقتصادی بود  

 
این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: نقطه عطف این جریان سخنرانی خطیب نماز جمعه تهران در سال68 است که رسما از لزوم مانور تجمل مسئولان صحبت کرد و گفت که علیرغم فقر ضروری است مسئولان جلوه‌ای از تجمل را در رفتار خود نشان دهند که این سخن بسیار عجیب بود و کمترین استناد دینی و قرآنی نداشت و حتی برخلاف توصیه امیرالمومنین به مسئولان بود.
 
وی تصریح کرد: آن نقطه آغاز این مسئله و ادامه آن نیز ظهور یک جریان سیاسی لیبرال‌منش در فضای اقتصادی و فرهنگی بود که در سیاست خارجی نیز تمایل به سازشکاری دارد.
 
* حسن حبیبی تماس گرفت و گفت که هاشمی از کار کیهان ناراحت است
 
نصیری ادامه داد: وقتی این بحث مطرح شد من خبرنگاران روزنامه کیهان را مامور کردم تا با همه مسئولان و وزرا درباره زندگی شخصی آنها مصاحبه کنند چرا که معتقد بودم این مسئله درباره مسئولان حیطه شخصی نیست و باید بیان شود، بعد از آغاز این کار آقای حبیبی با من تماس گرفتند و گفتند که آقای رئیس‌جمهور از این کار ناراحت است اما من به او گفتم به ایشان بگویید که من وظیفه خبرنگاری خود را انجام می‌دهم.
 
این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه رئیس بانک مرکزی وقت با ماشین 100 میلیونی که آن زمان 100 میلیون پول زیادی بود، رفت و آمد داشت، یادآور شد: این قرار انقلاب اسلامی و قرار امام و مسئولان نبود.
 
وی با بیان اینکه در همین دولت درباره دو وزارتخانه به طور جدی وارد افشاگری شدیم، تصریح کرد: صحبت‌های مربوط به مانور تجمل سریع آثار خود را گذاشت و باعث تساهل و تسامح‌ها شد و این روند در دولت اصلاحات ادامه پیدا کرد، طوری که وزیری که نسبت به او افشاگری شد در دولت اصلاحات پست گرفت.
 
نصیری با بیان اینکه اگر چه 4 سال دولت اول بهار امتیازات فراوانی داشت اما ما در دوره آخر با اتفاقات تاسف‌باری در فساد اقتصادی مواجه شدیم، گفت: به کارگیری مسئولانی که پاک دست نبودند و بروز و ظهور اختلاس‌های کلان مالی در حالی صورت گرفت که رئیس دولت بهار سخن از لیستی گفت که متعلق به بدهکاران بانکی بود و همواره تهدید به افشا می‌کرد اما هیچ گاه افشا نشد، باید پرسید چرا اساسا آن حرف‌ها مطرح می‌شد اما در نهایت افشا هم نشد آیا به خاطر معامله کردن و بستن دهان رقیب بود؟
 
مدیرمسئول سابق کیهان با بیان اینکه عدم برخورد جدی مسئولان دستگاه قضایی با مفاسد اقتصادی در دولتی که به اسم عدالت روی کار آمده بود، باعث تشدید این موضوعات شد، در عین حال گفت: البته قوه قضائیه در دوره جدید شجاعانه وارد شده طوری که معاون رئیس‌جمهور را محاکمه و زندان کرد. همانطور که یک آقازاده در حالی که خیلی‌ها احتمال نمی‌دادند، به زندان رفت.
 
* واژه‌های «چپاول» و «غارتگری» برای این حجم عظیم فساد نارساست
 
وی با تاکید بر اینکه البته این موضوع کافی نبود و باید برخورد جدی‌تری صورت می‌گرفت، ادامه داد: اگر برخورد بیشتری صورت می‌گرفت شاید امروز با این حجم عظیم از فساد، چپاول، غارتگری و فاجعه روبرو نبودیم. لذا این واژه‌ها برای بیان این اتفاق نارساست.
 
نصیری یکی از اولویت‌های کاری خود را در برخورد با مفاسد اقتصادی عنوان کرد و گفت: زمانی که ما این افشاگری را آغاز کردیم آنقدر سند و مدرک به دست ما می‌رسید که ما گفتیم به مفاسد زیر یک میلیارد نمی‌توانیم بپردازیم و امروز با کمال تاسف باید بگویند برای رسیدگی به مفاسد اقتصادی فعلا صحبتی از زیر هزار میلیارد نکنید.
 
* با مسئولانی مواجهیم که برای خود، مجوز اخذ حقوق‌های نجومی صادر کرده‌اند
 
مدیرمسئول سابق کیهان این مسئله را زنگ خطری دانست که باید به صدا دربیاید و ادامه داد: ما در این مسئله بحث کمی نداریم، ممکن است گفته شود اگر این ارقام را جمع‌بندی کنیم از مفاسد اقتصادی دولت قبل از جمله بابک زنجانی کمتر است اما مسئله اصلی این است که ما در این قصه با مسئولانی مواجه هستیم که برای خود مجوز اخذ حقوق‌های نجومی را صادر کرده‌اند.
 
* نمی‌دانم ما چگونه مدیران هزار میلیارد تومانی را تحمل کردیم؟
 
وی با مقایسه آثار تخریبی حقوق‌های نجومی با اقدام ایلغار مغول تصریح کرد: در این زمینه خطر مهمتری که از یک فرد سوءاستفاده‌چی که ممکن است در کنار یک مسئول خاطی اختلاس کند وجود دارد، یک جریان اشرافی‌گری بین مسئولان است و من نمی‌دانم ما چگونه مدیران هزار میلیارد تومانی را تحمل کردیم؟
 
نصیری با بیان اینکه بحث من بحث حلال و حرام نیست و اصلا با فرض حلال بودن این پول‌ها، منطق قرآن و امیرالمومنین(ع) می‌گوید که چنین فرد اشرافی صلاحیت تصدی مسئولیت در یک نظام را ندارد، گفت: بنده احساس می‌کنم این ماجرا هم مشروعیت و هم مقبولیت نظام را نشانه گرفته اما این پدیده هنوز فراگیر نشده و این افراد در اقلیت هستند اما به سرعت در حال تبدیل شدن به اکثریت‌اند.
 
* مجازات باید متناسب با جنایتی باشد که احساسات مردم را جریحه‌دار می‌کند

 
این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه اگر با این مفاسد برخورد صحیح نشود این تومور سرطانی به مثابه یک تومور بدخیم گسترش پیدا می‌کند، تاکید کرد: باید مطبوعات و رسانه‌ها این مسئله را دنبال کنند و اجازه ندهند مسائل لاپوشانی شود. چرا که وقتی یک جنایت احساسات مردم را جریحه‌دار می‌کند مجازات آن نیز باید متناسب با این مسئله باشد تا التیام یاید تا در غیر این صورت یک خطر عظیم برای جمهوری اسلامی در زیر پوست نظام خواهد بود که هر لحظه موجودیت نظام را با خطر مواجه می‌کند.
 
مدیرمسئول سابق روزنامه کیهان در پایان تاکید کرد: عالی‌ترین مقام این نظام در اوج فسادستیزی و عدالت‌خواهی قرار دارد و پیگیر مبارزه با امر فساد است و ما باید به این کانون فسادستیز تکیه کنیم و به یاس نرسیم و در واقع باید با عمل رسالت فسادستیزانه و عدالتخواهانه خود به نفع نظام و انقلاب مانع از بروز یک فاجعه‌ای شویم که موجودیت نظام را تهدید می‌کند.
 
در پایان مراسم گرامیداشت روز خبرنگار با اهدای لوح یادبود از خانواده‌های شهدای رسانه حاضر در مراسم تجلیل به‌عمل آمد.

ضرغامی: دیگر درباره صداوسیما اظهارنظر نمی‌کنم/ به آینده رسانه ملی خوش‌بین هست
«سیدعزت الله ضرغامی» در حاشیه مراسم بزرگداشت روز خبرنگار با نام «سوگند به قلم» که از سوی انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره اهمیت ورود سازمان صداوسیما گفت: من دیگر درباره صداوسیما صحبت نکرده و اظهارنظر نمی‌کنم چون این سازمان خودش صاحب دارد و لزومی به ورود و اظهار نظر من نیست.

وی ادامه داد: تنها می‌توانم درباره آینده صداوسیما می‌توانم بگویم که نسبت به آن خوش بین هستم و ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب در متن حکم رییس فعلی سازمان صداوسیما به ضرورت و اهمیت فضای مجازی و فعالیت‌های رسانه ملی در این حوزه اشاره فرموده‌اند.

ضرغامی اظهارداشت: تاجایی که من مطلعم مطالعات و اقدامات بسیار خوبی برای انجام فرامین رهبر معظم انقلاب در این حوزه صورت گرفته و حتما سازمان صداو سیما به عنوان یک تولیدکننده‌ بسیار مقتدر، می‌تواند بخش زیادی از نیازهای مخاطبان در حوزه فضای مجازی را فراهم کند.

وی همچنین درباره تاثیرگذاری شبکه‌های ماهواره‌ای بر مخاطبان ایرانی گفت: صدا و سیما یک تولیدکننده مقتدر است و ارتباط خوبی با جامعه دارد و اگر رسانه‌های ماهواره‌ای به خاطر تک برنامه‌هایی، توانایی تاثیرگذاری بر بخش کوچکی از جامعه را دارند، به هیچ وجه با گستردگی و تاثیرگذاری رسانه ملی قابل مقایسه نیست.



منبع: فارس

 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.