به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛جمالی در جلسه مدیران عامل انجمن های مردم نهاد شهرستان مراغه گفت: اداره کل سازمان های مردم نهاد سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از دو سال پیش تشکیل شده است.
وی افزود: 80 مورد از این سمن ها در سطح ملی و بقیه در استان ها و شهرستان ها فعالیت می کنند که عمده فعالیت آن ها در زمینه بیماری های غیرواگیر از جمله هموفیلی، تالاسمی، کلیوی، دیابت، سرطان و بیماری قلبی و عروق است.
مدیرکل سازمان های مردم نهاد سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: با تشکیل معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت متشکل از اداره های کل از جمله خیران و خیریه های سلامت و سازمان های مردم نهاد، دولت جمهوری اسلامی ایران به دنبال تقویت سازمان های مردم نهاد است.
جمالی ادامه داد: این وزارتخانه هم اکنون اقدام به تدوین برنامه های مختلفی در راستای تقویت انجمن ها کرده است و این برنامه با زمان بندی 3 تا 5 ساله اجرا می شود.
وی گفت: تقویت سمن ها و نه دخالت در کار آن ها از اولویت های وزارت بهداشت است و باید وظایف غیر حاکمیتی در وزارت بهداشت به سمن های توانمند واگذار شود.
جمالی، به همکاری و هماهنگی سمن ها و خیران با دانشگاه تاکید کرد و افزود: شرط پایداری و تداوم سمن ها، اعتقاد به اصول بنیادی، پاسخگوئی، شفافیت و اعتبار سنجی و انتخاب افراد خوشنام، ارائه گزارش سالانه، برنامه ریزی و ارزیابی صحیح می باشد و آگاهی بخشی مهمترین رکن برای ایجاد اعتماد عمومی به سمن هاست.
انجمن های مردم نهاد مختلفی از جمله حمایت از بیماران سرطانی، کلیوی، بنیاد کودک، ناشنوایان، همای سبز و بانوان خانه دار در مراغه فعالیت می کنند که عمده فعالیت برخی از این سمن ها در حوزه سلامت و محیط زیست است.
انتهای پیام/ش