به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان حسین موسوی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری شهرستان سمنان در سالن جلسات فرمانداری سمنان اظهار داشت: عدم توجه به بافت فرسوده و تاریخی سمنان در دهههای گذشته و اقدامات موردی و سلیقهای و کوتاهمدت در این زمینه مشکلات فراوانی را برای مردم و مسئولان سمنان به وجود آورده است.
وی با اشاره به لزوم توجه ویژه با بافت تاریخی شهر سمنان برای رونق گردشگری افزود: ما باید به بافت تاریخی و فرسوده سمنان بهعنوان یک فرصت نگاه کنیم و بهویژه توسعه گردشگری شهری را در این زمینه مدنظر قرار دهیم.
شهردار سمنان لازمه حضور گردشگر در مرکز استان سمنان را احیای هرچه سریعتر بافت تاریخی شهر سمنان دانست و با اشاره به لزوم توجه به توسعه گردشگری این شهر بهعنوان اولویت اصلی عنوان کرد: باید از ظرفیت بافت تاریخی شهر سمنان بهره گرفته و این ظرفیت مهم در راستای توسعه گردشگری شهری در این شهر مورداستفاده قرار گیرد.
نماینده وزارت راه و شهرسازی نیز در این جلسه با تبیین و تشریح سند ملی راهبردی احیا، بهسازی، نوسازی و توانمندی بافتهای فرسوده و ناکارآمد گفت: این سند بر اساس ماده 16 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری تنظیمشده است.
فرهاد نوروزی با اشاره به اینکه این سند راهبردی باهدف جلب همکاری و مشارکت همه دستگاههای ذیربط در فرایند بازآفرینی پایدار محدودهها و محلههای هدف برنامههای احیاء، بهسازی و نوسازی شهری اجرا خواهد شد تأکید کرد: ستاد بازآفرینی شهری تجربه موفقی را در دیگر استانهای کشور و دیگر کشورها به همراه داشته است.
به گفته وی، باید زمینه برای بازآفرینی شهرهای کشور بر اساس معیارهای معماری ایرانی ـ اسلامی فراهم شود.
انتهای پیام/گ