وی با بیان اینکه متاسفانه هر ساله و در هر دوره از به روی کار آمدن حاکمیت ها اختیارات شوراها به تدریج کاهش یافته است، اضافه کرد: همچنین از سوی دیگر در این مدت شاهد افزایش وظایف هزینه بر شهرداری ها بوده ایم.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی اجلاس مشترک مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی استان ها و شهرهای مراکز استان ها با اشاره به اینکه تنظیم برخی از لوایح و پیش نویس ها سبب کاهش اختیارات نمایندگان مردم در شوراهای اسلامی می شود، تصریح کرد: این موضوع به منزله کاهش نظارت مردم در فعالیت های مسئولان بوده و اقدام تنظیم کنندگان لوایح و پیش نویس هایی نظیر برنامه ششم توسعه به ویژه گنجاندن ماده چهار ناشی از سیاست زدگی است.
وی با تاکید بر اینکه عدم رسیدگی به ایرادات گرفته شده از سوی شوراهای اسلامی در پیش نویس قانون ششم توسعه به سطوح مختلف اجتماعی جامعه آسیب می زند، ادامه داد: تنظیم این لایحه و مورد موافقت قرار گرفتن آن از سوی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به معنای تضعیف اعتماد مردم نسبت به حاکمیت ها است.
امینی با بیان اینکه دولت ها با تنظیم چنین لوایحی به دنبال محدود کردن منابع شهرداری هستند که لغو حمایت های دولتی در حوزه مدیریت شهری نمونه بارز این صحبت ها است، تاکید کرد: تنظیم لایحه مدیریت شهری و پیش نویس قانون ششم توسعه در راستای تنزل جایگاه شوراهای اسلامی است.
وی افزود: اجلاس مشترک مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی استان ها و شهرهای مراکز استان ها ماده یک پیش نویس قانون برنامه ششم توسعه را که در حال حاضر به ماده ۴ تغییر یافته، مغایر توسعه مناطق شهری و ارائه خدمات به مردم است.
انتهای پیام/ب