وی با بیان اینکه عمر انسان دارای هیچ تضمینی نیست و انسان به محض مرگ قیامتش شروع می شود، افزود: چرا انسانی که یقین ندارد تا امشب زنده است توشه ای برای آخرت خویش ندارد.
این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: امانت داری یکی از وظایف انسان است و با اینکه فطرتا می داند چگونه زندگی کند اما باز اشتباه می کند و نفس خویش را آلوده می کند و خداوند برای این مجازات خود الهی را از انسان می گیرد و انسان به غرایز حیوانی روی می آورد.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه ناجی انسان است، ادامه داد: به جز عمل به قرآن هیچ راه نجاتی نیست و دلیل جرم ها و گناه ها وجود منیت در انسان است.
صفایی بوشهری با اشاره به اینکه انسان نباید خدا را فراموش کند، گفت:هرچندبرخی نماز می خوانند اما گناه هم می کنند و این نشان می دهد که به توحید خیالی گرفتارند.
وی با بیان اینکه انسان برای ثواب و بهشت خلق شده است، اشاره کرد: قیمت انسان و قاضی پول نیست بلکه بهشت است و بلکه خداست.
این استاد اخلاق با اشاره به اینکه انسان موجودی است که زود غافل می شود، بیان کرد: به دلیل اینکه درباره معرفت نفس به خوبی در جامعه بحث نمی شود امروز در جامعه دچار مشکل هستیم.
وی با بیان اینکه باید انسان نفسش را دریابد و مصفا کند می تواند در قیامت سر بلند باشد، ابراز کرد: در قیامت از انسان 4 سوال می شود که عمر و جوانی ات را در چه راهی صرف کردی؛ دارایی ات را چگونه به دست آوردی و چگونه صرف کردی و انسانی که نفس خود را شناخته باشد می تواند پاسخ دهد.
صفایی بوشهری با اشاره به اینکه انسان اگر در پیری
عشق خدا نداشته باشد رسوا می شود، گفت: اخلاص، تقوا تحجد و دعا را فراموش نکنند و بسیاری
از مسائل برای قضات در نماز شب حل می شود.
انتهای پیام/م