محمدعلی چراغی رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره وضعیت پرستاران و ماماهای این دانشکده اظهار کرد: این دانشکده براساس رسالتی که در تربیت پرستار و ماما در مقاطع تحصیلی مختلف برعهده دارد، طبق برنامه های دانشگاه و نیازمندی های وزارت بهداشت فعالیت می کند و از ابتدای تاسیس تاکنون در حدود 14 هزار نفر دانش آموخته داشته است.
وی با اعلام کمبود 200 هزار پرستار در کشور گفت: این افراد باید تا 5 سال آینده برای نظام سلامت تامین شوند لذا به دلیل نیازمندی نظام سلامت کشور به رشته پرستاری، فارغ التحصیلان آن دغدغه اشتغال ندارند و ما با اعلام ظرفیت های اضافی نیز به تربیت نیرو می پردازیم.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: در رشته مامایی نیز وضعیت به همین صورت است.
وی درباره تاثیر اجرای طرح تحول سلامت در اشتغالزایی فارغ التحصیلان پرستاری و مامایی بیان کرد: طرح تحول سلامت یک طرح خیلی خوبی بوده که در حوزه های مختلف از جمله آموزش، برنامه های تحول و نوآور داشته است.
چراغی تصریح کرد: موضوع ارتقای پذیرش دانشجویان برای مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در برنامه تحول آموزشی است، همچنین در بخش های خدمات و بالینی دانش آموخته های رشته مامایی می توانند در بخش مراقبان سلامت و زایمان طبیعی نقش داشته باشند.
وی افزود: در طرح تحول سلامت توجه و تاکید بر استانداردسازی نسبت پرستار به تخت، جمعیت و پزشک، به پیداکردن جایگاه واقعی آنها کمک کرده است.
انتهای پیام/