علی رضا عماری با بیان اینکه کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در روستای گیلانکشه با مشارکت اعضای صندوق اعتبارات خرد این روستا برگزار شد، افزود: این کارگاه با حضور 58 نفر از زنان روستایی برگزار شد که نشان دهنده علاقه مندی و استقبال زنان از چنین آموزشهایی است.
وی خاطرنشان کرد: در کارگاه آموزشی فوق آموزشهای لازم در خصوص سه روش مختلف طبخ ماهی شامل قلیه ماهی، کوکوی ماهی و شنسل ماهی توسط مدرس ارائه شده و نهایتا با تزئین غذا و پذیرایی از شرکت کنندگان به پایان رسید.
انتهای پیام/ن