به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛محمد نفریه مدیرکل کودک و نوجوان سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۵ هزار کودک تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند، افزود: نزدیک به ۱۰ هزار کودک از این تعداد در خانه های بهزیستی در شیرخوارگاه ها و خانه های کودک و نوجوان نگهداری می شوند.
وی گفت: همچنین ۱۵ هزار کودک نیز به خانواده های جایگزین سپرده شده اند که فرزندخواندگی و یا نگهداری در خانواده نزدیکان فرزند با دریافت کمک هزینه ای از سوی سازمان از جمله خانواده های جایگزین محسوب می شوند.
مدیرکل کودک و نوجوان سازمان بهزیستی با تاکید بر اینکه سالانه حدود ۱۵۰۰ کودک به فرزندخواندگی سپرده می شوند، گفت: همچنین ۸۰۰ کودک از مراکز سازمان بهزیستی ترخیص می شوند که فرزندان بعد از رسیدن به سن ۱۸ سالگی یا به دلیل ازدواج و یا سربازی و تحصیلات دانشگاهی، از مراکز خارج می شوند که البته مددکاران ما چندین سال آنها را حمایت می کنند.
وی گفت: نگهداری از کودکان در خانه های سازمان بهزیستی نسبت به اوایل انقلاب روند افزایشی نداشته چرا که تعداد کودکان ما نسبت به اوایل انقلاب کمتر شده است و دلیل آن نیز این است که هدف ما نگهداری کودکان در خانواده ها است.
نفریه از افزایش تعداد فرزندخواندگی کودکان نیز خبر داد و گفت: در گذشته سالانه هزار کودک واگذار می شد که این در حال حاضر افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه ۸۵ درصد کودکان نگهداری شده بدسرپرست هستند، گفت: برخی از کودکان دچار بیماری و معلولیت هستند و شرایط فرزندخواندگی را ندارند و یا اینکه سنشان بالاست، به همین دلیل در مراکز ما نگهداری می شوند.
مدیر کل کودک و نوجوان سازمان بهزیستی تاکید کرد: در مجموع هر چه سن کودک بیشتر می شود، متاسفانه درصد شانس فرزندخواندگی نیز کم خواهد شد.
منبع: مهر
انتهای پیام/