مهدی قزلی، مدیر عامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی و نویسنده در گفتگو با خبرنگار
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این که نویسندگی قابلیتهای یک شغل مجزا بودن را داراست یا نه، گفت: در شرایط فعلی یک مقدار سخت است، اما فکر میکنم که میشود. اگر نویسندهها ارتباط خوبی یا مسائل جامعه برقرار کنند و ناشران و همه همکاران نویسندهها و خدمات گیرندهها شرایط همراهی با آنها را برقرار کنند، امکان آن که نویسندگی شغل محسوب شود، وجود دارد، اما در این زمان سخت است.
وی درباره مشکلات عمدهای که نویسندگان امروزی دارند، گفت: الان مشکل عمده نویسندگان فاصله داشتن از آن چیزی است که مردم نیاز دارند و آن را میپسندند اما مسائلی که نویسندگان با آن دست و پنجه نرم میکنند، برخورد کردن با طرفهای قراردادشان و کتابخوانی اندک مردم است.
قزلی تصریح کرد: برای نویسندهها سه ضلع لازم است، که یک ضلع آن خوانندهها، ضلع دیگر طرف های قرارداد و آخرین ضلع هم ناشران هستند و برای آن که نویسندگی شغل شود، باید به هر سه تای این ضلعها توجه شود.
این نویسنده در خصوص آخرین فعالیت خودش اظهار داشت: مجموعه داستانهایم آماده است و چند کار هم در دست دارم و یک کتاب با نام «روزی روزگاری جنگی» که مجموعهای از داستانکهای جنگی است، توسط انتشارات سپیده بادران، قرار است به چاپ برسد.
انتهای پیام/