محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفت وگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص فواید میوه "کرنبری" اظهار داشت :این میوه قادر است عفونت مخصوص معده (هلیو باکتری) را درمان کند که عدم درمان به موقع عفونت HBP (هلیو باکتری) موجب بروز سرطان معده می شود .عزیزی در رابطه با هلیوباکتری معده اظهار کرد:گاهی این عفونت به علت سرعت بالای رشد و انتقال، هر چند سال یک بار شخص معالجه شده را دوباره بیمار می کند .دردهای طولانی مدت،سوزش و ترش کردن که شباهت زیادی با زخم معده دارد از علایم آلوده بودن به هلیو باکتری است و با آزمایش خون تشخیص داده می شود.
وی ادامه داد: پروآنتوسیانیدین موجود در کرنبری عامل از بین بردن HBP در معده است.و در آینده ای نزدیک به دارویی موثر برای پیشگیری از عفونت ها و درمان سرطان تبدیل می شود.
عزیزی تصریح کرد:کرنبری سرشار از ويتامين C، فلاونوئيدها، اسيدسيتريک و بنزوئيک اسيد است و مصرف آب این میوه می تواند به سلامت مغز،سیستم ایمنی و قلب-عروق (بهبود گردش خون در بدن)کمک کند.
وی اذعان داشت: تاننهای فشرده موجود در کرنبری از اکسیداسیون کلسترول جلوگیری کرده و در نتیجه بدن را دربرابر گرفتگی رگ ها محافظت می کند،کرنبری برای بیمارانی که از بیماری آسم رنج می برند نیز موثر است.
انتهای پیام/