سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

نباید نگاه به لبخند دشمنان کرد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: کشور ما به تمام تعهدات خود در بحث برجام پایبند وفادار بود اما طرف مقابل بخش زیادی از تعهدات خود را اجرایی نکرده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، و بنا به اعلام روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم کرمان و راور؛ دکتر محمدرضا پورابراهیمی (صبح امروزششم مرداد) درجمع سربازان پادگان آموزشی شهید باهنرشهر باغینضمن تشکر ازتلاشها و زحمات فرماندهی و عقیدتی سیاسی این پادگان اظهار کرد: موضوع اخیری که در بحث حادثه سربازان پادگان صفر پنج کرمان اتفاق افتاد تمام کشور را را متأثر کرد. جوانانی که در اثر یک سهل انگاری جان خوشان را از دست دادند وغم واندوه تلخی را برای ملت ایران و مجموعه پادگان های سراسر کشور فراهم کردند اینها باید تجربه ای باشد که دیگر شاهد چنین حوادث تلخی در کشور نباشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به عوامل مهم و مؤثردر رشد و شکوفایی و پیشرفت کشورافزود؛ نیروی انسانی جوان، توانمند وتحصیل کرده سرمایه های کشور محسوب می شوند که می تواند در رشد و شکوفایی کشور اثر گذار باشند و همه ما باید درراستای ارتقای این توانمندی ها تلاش کنیم.

دکتر پورابراهیمی با اشاره به رتبه اول پادگان آمورشی شهید باهنرشهر باغین در بحث پذیرش سربازدر کشوربیان نمود:پذیرش تعداد زیاد ازسربازان سراسر کشوردر این پادگان وظیفه ما را در مقابل خدمت رسانی وایجاد امکانات مناسب برای این عزیزان سنگینتر خواهد کرد.

نماینده مردم کرمان و راور ضمن تقدیر از شهردار شهر باغین برای حضور در جمع سربازان و بررسی مشکل کمبود آب این پادگان تصریح کرد: با هماهنگی صورت گرفته با مدیریت آب منطقه ای شهرستان ظرف مدت چند روز آینده مجوز جا به جایی چاه این مرکز آموزشی صادر خواهد شد که امیدواریم به این جا به جایی مشکل کمبود آب این پادگان رفع شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به بحث اقتصاد در فضای کشور افزود؛شرایط کشور در حوزه اقتصاد بسیار خاص و یکی از سخت ترین شرایط اقتصادی در کشور طی سالهای اخیر بوده است.

وی با اشاره به عوامل متعددی در خصوص شرایط حاکم بر کشور در بحث مسائل اقتصادی وجود دارد، بیان کرد: اولین موضوع ساختار اقتصادی کشور است که از اوایل انقلاب به دلیل اتکا به درآمد های نفتی کشور را با درآمد نفت اداره می کردیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشورهایی که اقتصاد آنها با بودجه نفتی کار می کند از افزایش یا کاهش قیمت نفت تاثیر می پذیرند گفت: باید درآمد کشور را از بودجه نفتی خارج کنیممشکل ساختاری یعنی وابستگی درآمد به نفت است که چالش اصلی اقتصاد ما وابستگی بودجه به نفت می باشد و اگر فروش نفت دچار مشکل شود، درآمد کشور دچار مشکل خواهد شد.

پورابراهیمی میانگین متوسط اتکا بودجه عمومی به نفت از قبل و بعد از انقلاب را80 درصد اعلام کرد و افزود؛ امسال برای اولین بار در کشور سهم نفت در اقتصاد به کمتراز 30 درصد در چند سال اخیر رسیدکه این بزرگترین موفقیت نظام جمهوری اسلامی برای جدا شدن از یک ساختار نامناسب است.

رئیس کمیسون اقتصادی مجلس تحریم ها را دومین موضوع اثر گذاردراقتصاد کشور دانست وبیان کرد؛ دشمنان با تمام وجود در مقابل نظام جمهوری اسلامی و آرمانهای انقلاب ایستاده اند نباید نگاه به لبخند دشمنان کرد.

پورابراهیمی ضمن تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی کشوروهیات مذاکره کننده هسته ای افزود: علی الرغم تمام تلاش شبانه روزی و فشار های که به هیات مذاکره کننده هسته ای آمد کشور ما به تمام تعهدات خود در بحث برجام پایبند وفادار بود اما طرف مقابل بخش زیاد آن چرا که بعنوان تعهدات طرف مقابل بود اجرایی نکرده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی سوء مدیریت و فساد اقتصادی در کشور را یکی دیگر از عوامل مهم شرایط نامناسب اقتصادی کشور دانست و اظهار کرد؛ بی کفایتی برخی از مدیران به ویژه مدیران اقتصادی و فسادی که در مجموعه های مختلف کشور به وجود آمده باعث سستی ستون هاینظامخواهد شد که باید برای این موضوع فکر جدی کرد.

وی افزود؛ برای 500 هزار تومان وام قرض الحسنه برای افراد مراجعه کننده به دفتر بنده باید از بانک خواهش کنیم تا سهمیه بگیریم اما بعضی ها وام 500 میلیونی با سود 4 درصد می گیرند و این درجمهوری اسلامی برای ما قابل قبول نیست.

دکتر پورابراهیمی با اشاره به کافی نبودن حرکت های شروع شده در مسیر مبارزه با فساد اقتصادی بیان کرد؛ جریان مواجه با فساد اقتصادی با رویکرد درمان نیست بلکه با رویکرد پیشگیری است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مهم ترین اولویت مجلس دهم در حوزه اقتصادی را بحث شفافیت اطلاعات اقتصادی دانست و افزود؛ شش هزار خیریه در کشور وجود دارد که یک صفحه کاغذ صورت مالی چاپ نمی کنند

وی افزود؛ بدون شفافیت اطلاعات در اقتصاد کشور مبارزه با فساد امکان پذیر نیست تمام بنگاه های اقتصادی مکلف هستند صورت های مالی خودشان را افشا کنند.

دکتر پورابراهیمی در پایان چشم انداز آینده اقتصادی کشور را مثبت ارزیابی کرد.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.