سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بندرعباس؛

آغاز کشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان

کشاورزان هرمزگانی کشت محصولات سبزی و صیفی را در هرمزگان آغاز کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ؛معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : امسال 77 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان به کشت محصولات سبزی و صیفی اختصاص یافته است.
سیدحسن حسینی پیش بینی کرد امسال یک میلیون و 370 هزار تن محصول سبزی و صیفی در استان برداشت شود.
وی گفت : بادمجان ، گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل دلمه از جمله محصولاتی است که در هرمزگان به صورت نشا کشت میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : کشت محصولات سبزی و صیفی در استان با محصول بادمجان در 12 هزار هکتار سطح زیرکشت آغاز می شود و پس از آن محصولات دیگر کشت می شود.
هرمزگان با تولید سالانه 390 هزار تن محصول بادمجان رتبه نخست در کشور را دارد.
حسینی افزود : کشت محصولات سبزی و صیفی تا مهر ادامه دارد.
وی با اشاره به اجرای طرح اصلاح الگوی کشت در زمینهای کشاورزی استان گفت : به کشاورزان توصیه می شود با توجه به کمبود آب از کشت محصولاتی که به آب فراوانی نیاز دارد خودداری کنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : تجهیز زمینهای کشاورزی به سیستم آبیاری تحت فشار ، اصلاح نوارهای آبیاری تحت فشار و تنوع کشت محصولات از جمله مواردی است که در زمان کشت کشاورزان باید به آن توجه کنند.
حسینی افزود : محصولات سبزی و صیفی هرمزگان در زمستان وارد بازار کشور می شود که نقش مهمی در تامین بازار کشور دارد.
انتهای پیام/ف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.