به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اراک ؛ رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی با اعلام این خبر گفت: سال گذشته ۳۰ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا در استان انجام گرفته که این میزان ۱۰ برابر افزایش داشته است.
دکتر حیدری افزود: این بازدیدها در مناسبتهای خاص افزایش یافته که برای مثال میتوان به افزایش بازدیدها در ماه مبارک رمضان اشاره کرد که در روز چندین بار بازدید توسط این مجموعه انجام میشد که دیگر از مراکز توزیع عبور کرده و وارد مرحله تولید و کارگاههای اصلی تولیدی آنها شدیم.
وی تصریح کرد: که در نتیجه 2 هزار و 682 بازدیدی که در ماه مبارک رمضان انجام شد، 6 هزار و 200کیلوگرم موادغذایی معدوم شده است.
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی افزود: بهداشت حرفهای و معاینات کاری از جمله اقدامات دیگر این مجموعه است .
حیدری ادامه داد: در بحث تحول نظام سلامت با وجود اینکه جزو آخرین استانهای کشور بهلحاظ راهاندازی این طرح بودیم اما با فعالیتهای انجام شده و درحال انجام، جزو 15 استان کشور هستیم که روی سطح یک این طرح کار میکنیم و قرار است تا پایان شهریورماه آن را به اتمام رسانیم.
انتهای پیام/