توجه داشته باشید که بسیاری از اپلیکیشن هایی که شما هر روز از فروشگاههای اندرویدی دانلود میکنید ممکن است آلوده به ویروس باشند و یا در حکم ابزاری برای هک کردن گوشی هوشمند شما استفاده شوند. همچنین بیشتر فروشگاههای اندرویدی هیچ تضمینی برای آلوده نبودن اپهای که فروخته یا رایگان به شما ارایه میکنند نمیدهند.
گوگل برای استفاده
از اپلیکیشن های اندرویدی مطمن به شما پیشنهاد میکند که اولا نرم افزارهای مورد نظر خود را
صرفا از گوگل پلی دانلود کنید، یا اگر هم تمایلی به استفاده از "گوگل پلی"
ندارید از "آمازون آندرگراند" یا از کمپانی سامسونگ یا دیگر فروشگاههای
اندرویدی معتبر جهان استفاده کنید.
از یک آنتی ویروس معتبر استفاده کنید
1- علاوه بر آنچه گوگل گفته شما باید حتما یک آنتیویروس فعال و معتبر را دانلود کرده و روی گوشی هوشمند خود نصب کنید؛ این اپلیکیشنها عموما ارزان بوده و استفاده از آنها برای تست کردن در 15 روز ابتدایی استفاده رایگان است و پس از آن هم با پرداخت 15 دلار در سال میتوانید یک سال تمام خیال خود را از امن بودن گوشی هوشمند خود راحت کنید.
2- سعی کنید همیشه سیستم عامل اندروید خود و سایر اپهای نصب شده خود را به روز نگه دارید چون معمولا نسخههای به روز شده در مقابل ویروسها و خطرات جدید توسط کمپانی سازنده ایمن میشوند.
3- حتما برای صفحه موبایل خود یک قفل قرار دهید این کار باعث میشود که کسانی که قصد دارند اطلاعات شما را به سرقت ببرند ناکام بمانند.
دسترسی نرم افزارهای ساده به اطلاعات شخصیتان را ببندید
4- در هنگام نصب اپهای جدید حتما به دسترسیهای خواسته شده توسط سازنده توجه کنید، یک اپلیکیشن ساده مثل ماشین حساب نباید به اطلاعات اصلی گوشی شما یا به موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد، اگر سازنده یا توسعه دهنده اپلیکیشنی چنین مواردی را از شما میخواست هرگز آن اپلیکیشن را نصب نکنید.
5- روی لینکهای ناشناسی که از طریق ایمیل یا چتکردن برای شما ارسال میشود بههیچ وجه کلیک نکنید، بیشتر هکرها از این روش برای هک کردن سیستم شما استفاده میکنند.
با رعایت کردن تمام مواردی که در این مطلب به آنها اشاره شد میتوانید خیال خود را تا حدودی از تهدیدهای امنیتی موجود در محیط اندروید راحت کنید، البته فراموش نکنید که هرچقدر هم که محتاط باشید ضریب ریسکهای امنیتی در گوشیهای هوشمند هیچگاه برایتان به صفر نخواهد رسید.
انتهای پیام/