به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ در این کارگاه دکتر مختار پور، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و بیش از 50 نفر از کارشناسان معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گلستان حضور داشتند.
مهندس محمدرضا عباسی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی در این کارگاه آموزشی گفت: صرفه جویی حداقل دو نوبت آب، پیش رسی محصول و کاهش طول دوره رویش در مزرعه حداقل به مدت یکماه، تراکم یکنواخت و مناسب مزرعه و کاهش خسارت آفات و افزایش تولید عملکرد از مهمترین فایده کشت نشایی است.
وی ادامه داد: در این روش ، نشای محصولات زراعی17 روز بعد از مرحله داشت به مزرعه انجام می شود.در استان گلستان بیش از 650 هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ وجود دارد که 90 درصد آب های زیرزمینی و آب ذخیره شده در سدهای این استان را مصرف می کنند.