سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز؛

کیفیت نان سنگک بهتر می شود

کیفیت نان سنگک در شیراز افزایش میابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت : نان سبوس‌دار منبع خوبی از انواع ویتامین ها است که برهضم بهتر تاثیر دارد.
محمد مهدی رزمجوب افزود: طرح افزایش کیفیت نان سنگک با هدف کاهش بیماری‌های غیر واگیر از جمله سکته ودیابت وسرطان و افزایش سلامت عمومی جامعه اجرا می شود.
انتهای پیام/س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.