به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، صابر که بعد از هشت سال مصرف مواد مخدر، با 53 روز پاکی وارد این حرفه شده میخواهد با پرورش گلها امید را در دل کارتنخوابها زنده نگه دارد.
محمود بعد از 23 سال مصرف حالا با 60 روز پاکی بهترین باغبان گلها شده و با وسواس خاصی از تک تکشان مراقبت میکند.
«کمپین نهال مهر» عنوان طرحی است که جمعیت طلوع بینشانها راهاندازی کرده است؛ کمپینی که در آن تعداد زیادی گل و نهال با دستان زنان و مردان بهبودیافته پرورش پیدا میکند و به فروش میرسد.
چند هفته دیگر وقتی از میدان هفت تیر تهران به سمت خیابان مفتح میروید، میتوانید گلفروشی «کمپین نهال مهر» را ببینید؛ جایی که به دست معتادان بهبودیافته اداره میشود و میتوانید برای مراسمهایتان از آنجا گل تهیه کنید و با خرید شما، مسیر بهبود زنان و مردان کارتنخواب کمی هموار میشود.
نگاه مردم را تغییر میدهیم
اکبر رجبی، مدیرعامل جمعیت طلوع بینشانها که همه او را عمو اکبر صدا میکنند در مورد نهال مهر میگوید: «نهال مهر قرار است نگاه مردم را به کارتنخوابها تغییر دهد؛ جمعیت طلوع بینشانها با تهیه تعداد زیادی نهال سعی دارد مرکزی را به فروش گل اختصاص دهد.»
او می افزاید: «میخواهیم در آینده تصور مردم از کارتنخوابها تغییر کند.»
رجبی با بیان اینکه نهال مهر در اصل یک کارآفرینی برای کارتنخوابهای بهبودیافته است، میگوید: «افرادی که روزی کارتنخواب بودهاند برای اینکه به جامعه وصل شوند باید کاری داشته باشند، اما اینکه چرا بین تمام شغلها گلفروشی را انتخاب کردهایم باید بگویم این شغل میتواند روحیه این بچهها را بالا ببرد و باعث شود آنها دوباره به جامعه بازگردند.»
او میافزاید: «گل مراقبت میخواهد، رشد میکند و این حس را میدهد که با مراقبت و توجه حیاتش را تضمین کردهایم. شاید اگر روزی به تک تک کارتنخوابها توجه میشد زندگی آنها هم به خطر نمیافتد و آنها هم رشد میکردند.» به گفته رجبی، مراقبت کردن از گل میتواند نقش مهمی در روند درمان کارتنخوابهای بهبودیافته داشته باشد؛ زیرا گل به آنها روحیه میدهد و کمک میکند خودشان را باور کنند.
عمو اکبر ادامه میدهد: «اتفاق جدیدی که این بار افتاده، این است که از صفر تا صد این نهال توسط زنان و مردان بهبودیافته درست میشود؛ یعنی از گلدانهای سفالی گرفته تا هرآنچه یک نهال نیاز داشته باشد، خودشان درست میکنم.»
منبع: روزنامه فرهیختگان