سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هاشمی:

ایران در پرداخت پاداش المپیکی ها بین 6 کشور برتر دنیا قرار دارد

معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان گفت: در المپیک ریو 206 کشور حضور دارند و بر اساس پژوهش‌هایی که انجام گرفته در بحث پرداخت پاداش به مدال‌آوران المپیکی بین 5 یا 6 کشور اول دنیا هستیم

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مناف هاشمی شامگاه جمعه اول مرداد با حضور در برنامه‌ "ایران به سوی المپیک"  شبکه ورزش درباره آخرین شرایط حضور کاروان ورزشی ایران در بازی‌های المپیک و پارالمپیک 2016 توضیحاتی را ارائه کرد.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: در حوزه منابع انسانی و سرمایه، این معاونت پرداخت‌ها را به موقع انجام می‌دهد و بر آن نظارت دقیقی وجود دارد. البته باید تاکید کنم که نسبت به دو سال گذشته رشد حدودا 80 درصدی را در این حوزه داشته‌ایم.

او افزود: بحث دیگر مربوط به صندوق حمایت از قهرمانان و ورزشکاران و حمایت‌ مالی از فدراسیون‌های ورزشی است. در سال 92 شاهد بودجه 52 میلیارد تومانی برای فدراسیون‌های ورزشی بودیم ولی امسال 140 میلیارد تومان بودجه فدراسیون‌های ورزشی است که خود یک رشد چشم‌گیر است. همچنین در دو سال گذشته با کمک بخش خصوصی و منابع دولتی 700 پروژه ورزشی به اتمام رسیده و برای سال آینده پیش‌بینی می‌کنیم بین 550 تا 600 پروژه ورزشی تکمیل شود.
 
 هاشمی در مورد حضور و فعالیت‌های کمیته ملی المپیک از نظر مالی برای بازی‌های المپیک 2016 گفت: فدراسیون‌هایی که بودجه خود را از وزارت ورزش و جوانان می‌گیرند، برنامه‌های خود را از نظر فنی و دیگر موارد نظیر اعزام‌ها و اردوها دنبال می‌کنند. در اعزام‌ها به بازی‌هایی نظیر المپیک وظایف بر عهده کمیته المپیک است ولی برای آنکه امور به بهترین شکل پیش برود یک ستاد عالی برای المپیک و پارالمپیک 2016 تشکیل شده تا موارد مختلف تقسیم کار شود و امور جاری به خوبی پیش برود. در این ستاد همگرایی خوبی بین تمامی بخش‌هایی که درگیر آماده‌سازی و اعزام ورزشکاران برای بازی‌های المپیک و پارالمپیک هستند، وجود دارد.
 
معاون وزیر ورزش و جوانان به پادا‌ش‌های اهدایی به ورزشکاران نیز اشاره کرد و گفت: حدود 10 مورد در بحث پادا‌ش‌ها مد نظر قرار گرفته که خوشبختانه 8 مورد از آن عملی شده است. مبالغ پرداختی به ورزشکارانی که مدال می‌گیرند همان‌طور که پیش از این نیز اعلام شده بود، مبالغ خوبی است. در کنار این موارد بحث پرداخت حقوق به ورزشکارانی که کسب سهمیه کرده‌اند نیز از ابتدا مورد توجه قرار گرفت و این روند به خوبی دنبال شد.
 
او به قانون استخدام ورزشکاران المپیکی در نهادهای دولتی اشاره کرد و گفت: برای حمایت هرچه بیشتر از ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی استخدام آنها در نهادهای دولتی را در دستور کار قرار دادیم که خوشبختانه این امر مورد تایید دولت نیز قرار گرفت و این اتفاق یک گام بزرک در ورزش ایران به شمار می‌آید.
 
سید مناف هاشمی همچنین به فعالیت‌های فدراسیون‌ها در رسیدن به المپیک اشاره کرد و گفت: تلاش اصلی در کسب افتخار و مدال‌آوری یک ورزشکار بر روی دوش فدراسیون‌های ورزشی است و البته نباید زحمات استان‌های مختلف در بحث استعدادیابی و معرفی ورزشکاران را از یاد برد.
 
او به همراهی وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک نیز اشاره کرد و گفت: ما همواره در کنار کمیته ملی المپیک هستیم و این کمیته را از خود می‌دانیم و این دیدگاه نیز از سوی کمیته ملی المپیک نیز وجود دارد. در حقیقت هدف وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک یکی است و هر دو تلاش خود را برای رسیدن به موفقیت در ورزش ایران به کار بسته‌اند.
 
معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان در مورد حضور کشورهای مختلف در المپیک و پاداش‌های پرداختی ایران در مقایسه با دیگر کشورها نیز گفت: در این دوره از بازی‌های المپیک 206 کشور حضور دارند و بر اساس پژوهش‌هایی که انجام گرفته در بحث پرداخت پاداش به مدال‌آوران المپیکی بین 5 یا 6 کشور اول هستیم.
 
او  افزود: خوشبختانه در بین کشورهای مسلمان ایران بیشترین تعداد سهمیه المپیک را دارد. ما باید بر اساس شاخص‌های مختلف خود را با کشورهای توسعه یافته از نظر مدال‌آوری مقایسه کنیم. برای مثال در بحث سرانه ورزشی فاصله زیادی با کشورهای توسعه یافته داریم. باید مدال‌آوری را با معیارهای مختلف مورد بررسی قرار دهیم و نباید بحث هم‌افزایی نهادهای مختلف با وزارت ورزش و جوانان را فراموش کرد. نهادها و ارگان‌های مختلف باید با وزارت ورزش و جوانان همراه باشند و اگر همراهی بیشتری در این زمینه با وزارت ورزش و جوانان وجود داشته باشد، شاهد نتایج بهتری خواهیم بود.
 
هاشمی به بودجه فدراسیون‌های ورزشی و درآمدزایی آنها اشاره کرد و گفت: ما به پرداخت بودجه به فدراسیون‌های ورزشی و افتخارآفرینی ورزشکاران اعتقاد داریم، ولی فراموش نکنیم که دولت در سخت‌ترین شرایط مالی قرار دارد. البته بودجه فدراسیون‌های ورزشی در این دوره 2 و نیم برابر شده و یک رشد خوب را شاهد هستیم و بحث اقتصاد مقاومتی نیز در فدراسیون‌های ورزشی عملی شده است. برای مثال به والیبال در حدود 5 میلیارد تومان بودجه داده می‌شود ولی این فدراسیون‌ بودجه خود را بالای 40 میلیارد تومان می‌بندد که نشان از اقدامات این فدراسیون در جذب منابع مالی از دیگر بخش ها است.
 
معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان به شرایط مالی ضعیف برخی از فدراسیون‌ها اشاره کرد و گفت: برخی از این فدراسیون‌ها نتوانسته‌اند شرایط مالی خود را به خوبی مدیریت کنند و شاید به همین خاطر است که گاهی شاهد گلایه‌های این فدراسیون‌ها هستیم. وقتی که یک مدیر می‌بیند که نشستن او بر این مسند نمی‌تواند سبب پیشرفت آن فدراسیون شود، باید خود کنار برود و فضا را برای حضور یک فرد شایسته فراهم کند.
 
او به هدف‌گذاری‌های صورت گرفته تا المپیک اشاره کرد و گفت: در نیمه دوم سال گذشته و نیمه اول امسال پرداختی‌های خود را به فدراسیون‌های ورزشی بیشتر کرده‌ایم. حتی روز 10 مردادماه نیز پرداختی خوبی به فدراسیون‌های خواهیم داشت و دغدغه‌های مالی آنها را حل خواهیم کرد.
 
 هاشمی به رشد سهمیه‌های ایران در این دوره از بازی‌های المپیک اشاره کرد و گفت: کسب 63 سهمیه یک اتفاق ویژه برای ورزش ایران است که این حضور و افتخارآفرینی در المپیک و پارالمپیک سبب بالا رفتن روحیه و نشاط در جامعه خواهد شد.
 
معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم در این دوره از بازی‌های المپیک و پارالمپیک بتوانیم از نظر مدال‌آوری یک رکورد خوب را به دست بیاوریم و دل مردم ایران را شاد کنیم.



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.