اصفهان؛
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،این کشاورز مبتکر گفت: پس از چهار سال تلاش این محصول گلخانه ای اکنون به
بار نشسته است و میتوان از هر هکتار آن درگلخانه 100 تن برداشت کرد.
حسین شاه نظری با اشاره به اینکه در روش سنتی در هر هکتار فقط حدود 10 تن خربزه قابل برداشت است، افزود: برای راه اندازی این گلخانه هوشمند، مجهز به سامانه فیلترهای تصفیه هوا و تنظیم دما 20 میلیارد ریال هزینه شده است. مصطفی عباسی کارشناس جهادکشاورزی شاهین شهر ومیمه نیزگفت: با بهره گیری از این روش نوین این کشاورز موفق شده است برای تولید محصول جالیزی خود با صرفه جویی قابل توجه در مصرف آب، محصولی سالم تولید کند. این کشاورز مبتکر گرگابی، روزانه 10 تن محصول خربزه را به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میکند. هم اکنون کشاورزان گرگابی با بهره گیری از سامانه آبیاری تحت فشار، 500 هکتار از مزارع خود را باتولید سالانه هزار و 300 تن خربزه به کشت این محصول اختصاص داده اند.
انتهای پیام/ب