سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیر صعودی تومورهای دهان و حلق در اثر استفاده از دخانیات

رئیس انجمن گوش و حلق و بینی با اشاره به نقش پیشگیری از بروز تومورهای دهان و حلق، گفت: مراجعه بهنگام به پزشک در صورت مشاهده علائم این نوع تومورها، امکان تشخیص به موقع و درمان مناسب را میسر می کند.

 مهدی خواجوی رئیس انجمن گوش و حلق و بینی در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: متاسفانه امروزه به دلیل افزایش آلودگی های محیطی، غذایی، استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکی شیوع این نوع از تومورها در کشور سیر صعودی داشته است. 

وی  ضمن تاکید بر مراجعه زود هنگام به پزشک در صورت مشاهده علائمی مانند زخم یا توده در ناحیه دهان، خونریزی مشکوک در ناحیه دهان و حلق،اختلال درتکلم،بلع و جویدن ؛بیان داشت: در صورت تشخیص به موقع این نوع تومورها به خوبی قابل درمان بوده و در غیر اینصورت با پیشرفت این بیماری، تومور حالت بدخیم و کشنده یافته و درمان آن سخت تر می شود. 

رئیس دومین سمینار تومورهای سر و گردن در خصوص درمان این تومورها، اظهار کرد: جراحی به عنوان اولین اقدام پس از تشخیص حائز اهمیت بوده و پس از آن برای بهبودی کامل، در مراحل بعدی ،بیمار مورد رادیوتراپی و شیمی درمانی قرار می گیرد. 

وی بیان کرد : افراد مسن و هم چنین افراد مصرف کننده مواد دخانی و سیگار در معرض ابتلا به تومورهای حفره دهان و حلق بوده و بنابراین پرهیز از استعمال دخانیات و اجتناب از دود ناشی از آن نقش مهمی در کاهش احتمال بروز این بیماری دارد. 

خواجوی در پایان ضمن اظهار رضایت از پیشرف جراحی ها و روشهای درمانی کشورمان در رشته های گوش، حلق و بینی، سر و گردن، آنکولوژی و رادیوتراپی همگام با پیشرفت های روز دنیا، خاطر نشان کرد: متاسفانه نماد و تظاهر این پیشرفت در جامعه کنونی کمرنگ بوده که امید است با همت همکاران و برگزاری چنین کنفرانس هایی در جهت ارائه هرچه بهتر خدمات درمانی به بیماران حرکت کنیم.

انتهای پیام/
برچسب ها: تومور ، دهان ، حلق ، سرطان ، گوش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.