وی ضمن تاکید بر مراجعه زود هنگام به پزشک در صورت مشاهده علائمی مانند زخم یا توده در ناحیه دهان، خونریزی مشکوک در ناحیه دهان و حلق،اختلال درتکلم،بلع و جویدن ؛بیان داشت: در صورت تشخیص به موقع این نوع تومورها به خوبی قابل درمان بوده و در غیر اینصورت با پیشرفت این بیماری، تومور حالت بدخیم و کشنده یافته و درمان آن سخت تر می شود.
رئیس دومین سمینار تومورهای سر و گردن در خصوص درمان این تومورها، اظهار کرد: جراحی به عنوان اولین اقدام پس از تشخیص حائز اهمیت بوده و پس از آن برای بهبودی کامل، در مراحل بعدی ،بیمار مورد رادیوتراپی و شیمی درمانی قرار می گیرد.
وی بیان کرد : افراد مسن و هم چنین افراد مصرف کننده مواد دخانی و سیگار در معرض ابتلا به تومورهای حفره دهان و حلق بوده و بنابراین پرهیز از استعمال دخانیات و اجتناب از دود ناشی از آن نقش مهمی در کاهش احتمال بروز این بیماری دارد.
خواجوی در پایان ضمن اظهار رضایت از پیشرف جراحی ها و روشهای درمانی کشورمان در رشته های گوش، حلق و بینی، سر و گردن، آنکولوژی و رادیوتراپی همگام با پیشرفت های روز دنیا، خاطر نشان کرد: متاسفانه نماد و تظاهر این پیشرفت در جامعه کنونی کمرنگ بوده که امید است با همت همکاران و برگزاری چنین کنفرانس هایی در جهت ارائه هرچه بهتر خدمات درمانی به بیماران حرکت کنیم.
انتهای پیام/