به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرگزاری انگلیسی رویترز با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود ادعا کرد: یک سال پس از حصول توافق هستهای میان ایران و شش قدرت جهانی، اقتصاد ایران همچنان در شرایط نامناسبی به سر میبرد. از سوی دیگر، سرمایهگذاران خارجی نیز تمایل چندانی برای حضور در بازار ایران ندارند. این عوامل باعث شده است «حسن روحانی،» رئیسجمهور ایران، اینروزها بدلیل تلاش برای دستیابی به این توافق، تحت فشار باشد.
در ادامه گزارش آمده است دلایل بالا باعث شده متحدان روحانی نگران تضعیف قدرت رئیسجمهور میانهروی کنونی و پیروزی اصولگرایان در انتخابات آتی ریاستجمهوری باشند. در این گزارش همچنین به این نکته که احتمال دارد روحانی بدلیل فشارهای سیاسی پس از برجام (برنامه جامع اقدام مشترک)، خود برای این انتخابات نامزد نشود، اشاره شده است.
نگارنده گزارش سپس میافزاید: روحانی که سال 2013 (1392) به پیروزی قاطع در انتخابات ریاستجمهوری ایران رسید، در مبارزات انتخاباتیش وعده داده بود انزوای سیاسی ایران را کاهش دهد. وی تابستان گذشته، موفق شد توافق هستهای را با گروه 1+5، به سرانجام برساند. تهران متعهد شد در قبال لغو بخشی از تحریمهای اقتصادی این کشور، برنامه هستهای خود را محدود کند.
در ادامه گزارش آمده است: اصولگرایان جناح رئیسجمهور را بدلیل آنچه شکست توافق هستهای و عدم بهبود سریع شرایط زندگی مردم میدانند، سرزنش میکنند. این در حالی است که صادرات نفتی ایران همچنان در سطح پایینی است و سرمایهگذاری خارجی آنچنان که وعده داده شده بود، تحقق نیافته است.
همچنین به نقل از یک مقام ارشد سیاسی که خواست نامش فاش نشود، آمده است: رقابتهای سیاسی در ایران تا زمان برگزاری انتخابات ریاستجمهوری تشدید خواهد شد و روحانی درخصوص نامزدی در این انتخابات مردد است.
نگارنده گزارش همچنین میافزاید تحقق وعدههای انتخاباتی روحانی بدلیل لغو نشدن بخشی از تحریمهای ایران از سوی آمریکا و عدم تمایل سرمایهگذاران و بانکهای مهم اروپایی برای انجام معاملات اقتصادی با این کشور با مشکل مواجه شده است. تهران از زمان لغو تحریمها، تنها با نهادهای کوچک اقتصادی ارتباطات بانکی برقرار کرده است و بانکهای آمریکایی همچنان اجازه انجام معاملات مستقیم و یا غیرمستقیم اقتصادی با شرکتها و بانکهای ایرانی را ندارند.
در پایان این گزارش آمده است بسیاری از افراد عادی در ایران که امید به بهبود شرایط اقتصادی داشتند، اکنون بدلیل برآورده نشدن توقعاتشان ناامید شدهاند. همچنین انتشار فیشهای حقوقی برخی از مدیران ارشد دولتی که نشان میدهد آنها دهها برابر افراد عادی حقوق میگیرند، یکی دیگر از دلایل تحت فشار قرار گرفتن روحانی است. در این گزارش همچنین اشاره شده منبع افشای این فیشهای حقوقی تاکنون مشخص نشده است.
انتهای پیام/
بین حق و ناحق اعتدال بی معنیست. حق ، را باید گرفت.
resualt:احمدی نژاد wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ما تعطیلی کارخانجات داخلی رو نمیخوایم.
ایهاناس ما قرارداد با هر کس و ناکسی نمیخوایم.
دست دوستی با انگلیس و فرانسه نمیخوایم.
موقعی که دولت قبل قطعنامه ها رو پاره می کرد کل آمریکا فقط فکر گفتگو با ما بودند اما دولت امروز بعد از توافق همه در آمریکا از حمله به ایران صحبت می کنند
دوما از جنگ نترس....باید برای سربلندی کشور جنگید همونطور که سربازای آمریکایی توی نقاط مختلف دارن می جنگن
2 میلیون دلارمان هم هیچکس جرأت نداشت بردارد.