سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رویترز: روحانی بدلیل توافق هسته‌ای تحت فشار است/دورخیز اصولگرایان برای پیروزی در انتخابات آینده

رویترز در گزارشی احتمال پیروزی اصولگرایان را در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری ایران دور از ذهن ندانست.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرگزاری انگلیسی رویترز با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود ادعا کرد: یک سال پس از حصول توافق هسته‌ای میان ایران و شش قدرت جهانی، اقتصاد ایران همچنان در شرایط نامناسبی به سر می‌برد. از سوی دیگر، سرمایه‌گذاران خارجی نیز تمایل چندانی برای حضور در بازار ایران ندارند. این عوامل باعث شده است «حسن روحانی،» رئیس‌جمهور ایران، این‌روزها بدلیل تلاش برای دستیابی به این توافق، تحت فشار باشد. 

در ادامه گزارش آمده است دلایل بالا باعث شده متحدان روحانی نگران تضعیف قدرت رئیس‌جمهور میانه‌روی کنونی و پیروزی اصولگرایان در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری باشند. در این گزارش همچنین به این نکته که احتمال دارد روحانی بدلیل فشارهای سیاسی پس از برجام (برنامه جامع اقدام مشترک)، خود برای این انتخابات نامزد نشود، اشاره شده است.    

نگارنده گزارش سپس می‌افزاید: روحانی که سال 2013 (1392) به پیروزی قاطع در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران رسید، در مبارزات انتخاباتیش وعده داده بود انزوای سیاسی ایران را کاهش دهد. وی تابستان گذشته، موفق شد توافق هسته‌ای را با گروه 1+5، به سرانجام برساند. تهران متعهد شد در قبال لغو بخشی از تحریم‌های اقتصادی این کشور، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.

در ادامه گزارش آمده است: اصولگرایان جناح رئیس‌جمهور را بدلیل آنچه شکست توافق هسته‌ای و عدم بهبود سریع شرایط  زندگی مردم می‌دانند، سرزنش می‌کنند. این در حالی است که صادرات نفتی ایران همچنان در سطح پایینی است و سرمایه‌گذاری خارجی آنچنان که وعده داده شده بود، تحقق نیافته است. 

همچنین به نقل از یک مقام ارشد سیاسی که خواست نامش فاش نشود، آمده است: رقابت‌های سیاسی در ایران تا زمان برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری تشدید خواهد شد و روحانی درخصوص نامزدی در این انتخابات مردد است. 

نگارنده گزارش همچنین می‌افزاید تحقق وعده‌های انتخاباتی روحانی بدلیل لغو نشدن بخشی از تحریم‌های ایران از سوی آمریکا و عدم تمایل سرمایه‌گذاران و بانک‌های مهم اروپایی برای انجام معاملات اقتصادی با این کشور با مشکل مواجه شده است. تهران از زمان لغو تحریم‌ها، تنها با نهادهای کوچک اقتصادی ارتباطات بانکی برقرار کرده است و بانک‌های آمریکایی همچنان اجازه انجام معاملات مستقیم و یا غیرمستقیم اقتصادی با شرکت‌ها و بانک‌های ایرانی را ندارند.    

در پایان این گزارش آمده است بسیاری از افراد عادی در ایران که امید به بهبود شرایط اقتصادی داشتند، اکنون بدلیل برآورده نشدن توقعاتشان ناامید شده‌اند. همچنین انتشار فیش‌های حقوقی برخی از مدیران ارشد دولتی که نشان می‌دهد آن‌ها ده‌ها برابر افراد عادی حقوق می‌گیرند، یکی دیگر از دلایل تحت فشار قرار گرفتن روحانی است. در این گزارش همچنین اشاره شده منبع افشای این فیش‌های حقوقی تاکنون مشخص نشده است. 



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۳۱ ۲۹ تير ۱۳۹۵
این دکتر محمود با این فروش نفت هشصده میلیارد دلار چکار کرد که حالا تمام بانکها تحریم هستن.
ناشناس
۰۹:۲۶ ۲۹ تير ۱۳۹۵
دلم میخاست میتونستم یه کاری بکنم که این سه سالی رو که گذشت به کل از ذهنم پاک میکردم.برجام هیچی نداشت به جز فقیر و بدبخت شدن ما مردم مستضعف.مرگ بی پایان بر آمریکا و درود بر حامی مستضعفان دکتر محمود احمدی نزاد.
ناشناس
۰۸:۲۷ ۲۹ تير ۱۳۹۵
اسم گروه رو اصول طلب یا اصلاح طلب گذاشتن بی معنی هست...محتوای گروه مهمه که نباید مخالف قرآن باشه و فرمان رهبری...پس از تفرقه دوری کنید و با رای خودتون به دشمنان داخلی و خارجی تو دهنی بزنید
ناشناس
۰۷:۴۹ ۲۹ تير ۱۳۹۵
فقط روحانی ولا غیر
ناشناس
۲۳:۴۷ ۲۸ تير ۱۳۹۵
این بار رای مال محموده
ناشناس
۲۳:۳۴ ۲۸ تير ۱۳۹۵
دییییییییید ........ مرگ برجام خدا بیامرزتش
ناشناس
۲۲:۱۹ ۲۸ تير ۱۳۹۵
برجام تكليفش بعد از انتخابات امريكا روشن ميشن.اگه دوباره امريكا روى مواضع قبلي خودش لجاجت كنه و تحريم ها برگرده و روحاني دوباره نقض برجامو بخواد مخفي كنه و روي برجام پافشاري كنه در انتخابات ٩٦ به طور جدي به مشكل ميخوره.
ناشناس
۲۲:۵۰ ۲۸ تير ۱۳۹۵
برجام + ترامپ = کشک
ناشناس
۲۱:۳۲ ۲۸ تير ۱۳۹۵
فقط دکتر محمود بقیه ولش
ناشناس
۲۱:۲۶ ۲۸ تير ۱۳۹۵
حقوق،مزایاوامتیازبیشتراز6میلیون و300هزاتومان حرام است-اگرنیازبه کسی باشدکه بایدبالاتراز6میلیون و300هزارتومان بهش پرادخت بشود-آن بخش رابه مناقصه پیمانکاران وشرکتهای شخصی وکاملا خصوصی بگذارید-بعدمیبینیدهمونی که حقوق 10میلیون تومان بهش میدادیدراپیمانکار با3میلیون تومان استخدامش میکنه-چه درشرکت مفت چه دربهداشت ودرمان ودانشگاه وبیمه ودارائی وچه درقوای دیگروحکومت
ناشناس
۲۱:۱۶ ۲۸ تير ۱۳۹۵
شک نکنید اصولگرایان پیروز میشن . فکر کردید چرا اصلاح طلبا شروع به تخریب شدید رقبا کردن
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۸ تير ۱۳۹۵
نه روحانی نه اصولگرا نه چپ ونه راست خداحافظ فقط گوش له فرمان رهبر
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۸ تير ۱۳۹۵
امریکا شغالکده ای است برای حرامزاده ها
ناشناس
۱۹:۴۷ ۲۸ تير ۱۳۹۵
اگر آمریکا و غرب واقعا مایل به کار با دولت های ملایم تر و معتدل تر باشند،لازم است در راستای سیاست تنش زدایی ،برخی از گره هایی که می توانند بگشایند را،برای دولت روحانی که آغازگر اولین ارتباطات ریاستین جمهور بود ،باز نمایند. مردم ایران به دقت رفتار آمریکا را رصد می کنند واصلا مایل نیستند مانند لیبی ،بازنده ی همه چیز باشند.اگر شده گرد رهبرشان،تحت فشارهای بسیار بیشتر آمریکا هم خواهند ایستاد ولی کوتاه نخواهند آمد. اگر آمریکا برای ابراز تمایل دولت فعلی ایران،ارزشی قائل باشد به نفع آمریکا خواهد بود که این تجربه ی برد برد را مفت از دست ندهد و با خاطره ای تلخ عوض ننماید.انتخابات ایران و آمریکا نزدیک است.امیدوارم که برنده ی هر دو انتخابات ،افرادی نه جنگ طلب بلکه صلح دوست و باشند!تا دنیا رو به آرامش برود.
ناشناس
۲۳:۳۰ ۲۸ تير ۱۳۹۵
مرگ بر دشمان خونی ما.
بین حق و ناحق اعتدال بی معنیست. حق ، را باید گرفت.
ناشناس
۱۹:۲۱ ۲۸ تير ۱۳۹۵
روحانی vs احمدی نژاد
resualt:احمدی نژاد wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
امیر
۱۹:۵۲ ۲۸ تير ۱۳۹۵
سعی کنید انتخابتون از روی لج نباشه . از روی لج انتخاب کردن نتیجه اش میشه همین که الان داریم تجربه می کنیم . رکود اقتصادی به مراتب برای جامعه زیان بار تر از تورم میباشد . شما اگر قدرت خرید داشته باشی فقط جنسی رو گرانتر خرید کردی ولی اگر قدرت خرید نداشته باشی یعنی اینکه نه شما برای زندگیت خریدی کردی و نه کسی فروش داشته
ناشناس
۲۲:۴۵ ۲۸ تير ۱۳۹۵
ما واردات کالا نمیخوایم.
ما تعطیلی کارخانجات داخلی رو نمیخوایم.
ایهاناس ما قرارداد با هر کس و ناکسی نمیخوایم.
دست دوستی با انگلیس و فرانسه نمیخوایم.
ناشناس
۱۹:۱۹ ۲۸ تير ۱۳۹۵
فرقی نمیکنه کی ریس جمهور باشه. امریکا جرات جنگیدن با ایران و نداره. وقتی دستمون خالی بود هیچ غلتی نتونستن بکنن حالا که جای خود داره
ناشناس
۱۹:۱۳ ۲۸ تير ۱۳۹۵
روحانی کارشو خوب انجام داده، از زمانی که دولت رو در دست کرفته همه قیمتها جای خودش مونده. ایشالا از این بهتر هم میشود، به امید روزهای بهتر.
ناشناس
۱۸:۴۷ ۲۸ تير ۱۳۹۵
ماهم چنان حامیه ریس جمهورروحانی هستیم
ناشناس
۰۹:۳۴ ۲۹ تير ۱۳۹۵
تاوقتی رهبر از هر کسی حمایت کند ما هم حمایت خواهیم کرد ولی فقط امیدواریم که بعضی ها استخوان در گلو نباشند
ناشناس
۱۸:۲۸ ۲۸ تير ۱۳۹۵
اگر روحانی وتوافق هسته ای نبود الان ما هم همچون عراق و سوریه درگیر جنگ بودیم.
ناشناس
۱۹:۵۲ ۲۸ تير ۱۳۹۵
ادم تا این حد نادان نوبره والا یه کم تفکر بد نیست/اردوغان که دستش توی دست امریکاست چرا میخواستن بزننش به زمین/اگه ما سربلندیم برای غیرت مردانی از نسل سردار سلیمانیست نه افرادی که امریکا را کدخدا میدانند
امیر
۱۹:۵۶ ۲۸ تير ۱۳۹۵
اگر آمریکا و غرب مطمعن بودن که در جنگ با ایران پیروز و نتیجه ی دلخواهشون حاصل میشه یک دقیقه هم درنگ نمی کردن . جلوی جنگ آمریکا و غرب رو کسانی دیگه گرفتن که هر روز شاهد پیش رفت های آنها در صنایع دفاع هستیم
ناشناس
۲۰:۱۵ ۲۸ تير ۱۳۹۵
سخت در اشتباهی عزیزم دقیقا برعکس
موقعی که دولت قبل قطعنامه ها رو پاره می کرد کل آمریکا فقط فکر گفتگو با ما بودند اما دولت امروز بعد از توافق همه در آمریکا از حمله به ایران صحبت می کنند
دوما از جنگ نترس....باید برای سربلندی کشور جنگید همونطور که سربازای آمریکایی توی نقاط مختلف دارن می جنگن
ناشناس
۲۱:۴۸ ۲۸ تير ۱۳۹۵
درود بر اقتدار آفرینان دفاعی که باعث چانه زنی هسته ای و عامل موفقیت برجام بود
ناشناس
۲۲:۴۲ ۲۸ تير ۱۳۹۵
نه ، الآن جزو اوّلین های علم هسته ای و صادر کننده ی تجهیزات بودیم.
2 میلیون دلارمان هم هیچکس جرأت نداشت بردارد.
ناشناس
۱۸:۱۹ ۲۸ تير ۱۳۹۵
ما امریکا را زیر سم اسب میگذاریم
ناشناس
۱۹:۴۹ ۲۸ تير ۱۳۹۵
باید طرحی بریزیم تا امریکا رو نابود کنیم تا اسمانییان به ما درود بفرستند