سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

فندق بمب مواد معدنی وویتامین

میوه فندق سرشار از ویتامین‌هایA،B1،B2،C،Eو املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، همچنین در 100 گرم مغز فندق600 کالری، در 100 گرم فندق با پوست 300 کالری و در یک عدد آن 10 کالری انرژی نهفته است.

به گفته یک متخصص تغذیه ، با مصرف 10 دانه فندق هر‌فرد می‌تواند بخش عمده‌ای از ویتامینEبدن خود را تامین کند البته فندق علاوه بر مزایای مذکور دارای کالری بالایی است و مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند چاق کننده باشد.

در میان میوه‌های روغنی، فندق قابل هضم‌ترین و مغذی‌ترین آنها به شمار می‌رود. فندق خشک حدود 70 درصد وزن خود مواد چربی و 15 تا 20 درصد مواد پروتئینی دارد و به سبب فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه می‌شود.

این میوه تقویت کننده معده و روده‌ها بوده و می‌تواند سموم بدن را خارج سازد، از این رو اگر بخواهید به این مزیت فندق دست یابید، آن را هنگام گرسنگی مصرف کنید تا روده‌های شما را تقویت کند.

همچنین بر اساس یک تحقیق مشخص شد که استفاده از مکمل‌های ویتامینEو مواد غذایی حاوی این ماده می‌تواند برای درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های کبد ی مفید باشد.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: فندق ، ویتامین ، کرمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.