به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: در پی اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان، 9 اکیپ ثابت و 8 اکیپ سیار در سراسر استان از 4 هزار و 849 واحد تولید و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید کردند.
سید محمود حسینی افزود: در این بازدید ها، 4 هزار و 91 واحد شامل 3 هزار و 500 مرکز عرضه و فروش فرآوردهخام دامی، 23 کشتارگاه، 568 سردخانه، رستوران، فروشگاه زنجیره ای، تعاونی مصرف و مرکز بسته بندی فرآورده های خام دامی مورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: در اجرای این طرح، 12 صورت جلسه تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع و با 5 خودروی عرضه کننده غیر مجاز فرآورده های خام دامی برخورد قانونی شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری، از مردم خواست هر گونه تخلف غیر بهداشتی در مراکز عرضه، تولید و توزیع فرآورده های خام دامی را به سامانه تلفنی 1512 گزارش دهند.
انتهای پیام/ک