سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در جلسه کمیسیون انرژی؛

بررسی علل آتش سوزی پتروشیمی بوعلی/خسارت 60 میلیون یورویی

جمعی از مدیران ارشد پتروشیمی در کمیسیون انرژی حضور یافتند تا گزارشی از چگونگی بروز حادثه و میزان خسارات آن ارائه کنند.

عبدالحمید خدری دبیر دوم کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص جلسه روز گذشته این کمیسیون  برای بررسی علل حادثه آتش سوزی پتروشیمی بوعلی،گفت: جلسه کمیسیون با حضور مرضیه شاهدایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، عادل نژاد سلیم مديرعامل هلدينگ هلدینگ خلیج فارس، صاحب نسب مدیر پتروشیمی بوعلی سینا برگزار شد.

وی اظهار داشت: نشتی یکی از شیرهای(valve) برج 8001 پارازایلین و پاشیده شدن آروماتیک سوم این واحد در داخل کوره مجاور سبب ایجاد آتش سوزی این برج شده است.

وی افزود:پس از اینکه این برج طعمه حریق شد، تکه های آتش روی مخزن ٢٠٠١C افتاد و آن را نیز طعمه حریق کرد.

خدری یادآور شد:به سبب کمبود امکانات اطفای حریق، آتش نشانان نتوانستند به سرعت آتش را خاموش کنند و به همین سبب تا زمان سوختن مواد داخل مخزن صبر کردند.

وی در خصوص میزان خسارات ناشی از این حادثه گفت:طیق گفته های مدیرعامل پتروشیمی و هلدینگ خلیج فارس میزان خسارات به بیش از 60 میلیون یورو می رسد.

دبیر کمیسیون انرژی با اشاره به بازگشت پتروشیمی به مدار گفت:مسئولین پتروشیمی از وارد مدار شدن بخش اعظمی از این منطقه خبرداده و اعلام کردند تا دوهفته ی آینده نیز دو سوم این پتروشیمی به طور کامل در مدار قرار خواهد گرفت.

خدری در پاسخ به این سوال که آیا از بیمه و نحوه پرداخت خسارات نیز صحبتی به میان آمده است، گفت: در خصوص بیمه گفتگویی صورت نگرفت و تنها به موارد ذکر شده اکتفا شده است.

شایان ذکر است در جلسه هفته آینده نیز کمیسیون انرژی میزبان وزیر نفت خواهد بود تا در خصوص حادثه پتروشیمی بوعلی و همچنین قرارداد های جدید نفتی گزارشی ارائه کند.

*ضرورت تجهیز امکانات و استفاده از فرماندهان عملیاتی با تجربه

عبدالله سامری عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم خوزستان که از نزدیک در جریان این حادثه قرار داشت در این خصوص به خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت:متاسفانه کمبود امکانات اطفای حریق مشکل را دوچندان کرد و سبب تاخیر در مهار آتش و تحمیل خسارات بیشتری شد.

وی ادامه داد: نبود یک فرمانده واحد برای راهبری عملیات های اینچنینی ضعف بزرگی محسوب می شود که خوشبختانه با حضور وزیر نفت تا حدودی بر طرف شد وجود مدیران عملیاتی و ایمنی بسیار ضروری است.

عضو کمیسیون انرژی از روند بازسازی سریع این پتروشیمی خبر داد و از تلاش تمامی افرادی که در اطفای این حریق بزرگ همکاری کردند، قدردانی کرد.



انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۴۴ ۲۹ مرداد ۱۳۹۵
نقص ایمنی یا HSE
ناشناس
۰۷:۵۳ ۲۴ تير ۱۳۹۵
تقصیر مدیره بوده احتمالا حتما فیش حقوقی شو افشا کردن عقده ای شده
ناشناس
۲۳:۰۲ ۲۳ تير ۱۳۹۵
بعنوان کسی که ده سال در پتروشیمی فعالیت داشته است می گویم که آخر و عاقبت خصوصی سازی بی اندیشه از این بهتر نمی شود.
ناشناس
۲۱:۳۹ ۲۳ تير ۱۳۹۵
بازم خدا رو شکر این پول سوخت ولی تبدیل به حقوق نجومی نشد
ناشناس
۲۱:۲۳ ۲۳ تير ۱۳۹۵
آتیش خودش خاموش شد، ذخیره کاملا سوخت و خاموش شد.
ناشناس
۱۸:۰۶ ۲۳ تير ۱۳۹۵
به نظر من با دویست و چهل میلیارد میشه 12 هزار زوج یعنی 24 هزار جوان دختر و پسر که سهم هر زوج از این پول هنگفت 20 میلیون تومن باشه میتونن برن خونه ی بخت. بعد اونوقت امار اعتیاد به شدت کاهش پیدا میکنه امار بیماری های روانی به شدت کاهش پیدا می کنه امار بیماری های قلبی و بسیاری از مشکلاتی که در برابر جوانان ارزشمند هست میتونه کاهش پیدا کنه. اما این 240 میلیارد با یه سهل انگاری ساده دود شد رفت.
ناشناس
۱۷:۴۱ ۲۳ تير ۱۳۹۵
خسته نباشین مسولین وقتی موقع استخدام اینجوری پارتی بازی میکنین ،نتیجش همینه
ناشناس
۱۵:۰۵ ۲۳ تير ۱۳۹۵
شما غصه محیط زیست میخورین
ناشناس
۱۴:۲۲ ۲۳ تير ۱۳۹۵
باید تشکر و خسته نباشید گفت به عزیزان اتش نشان و دبگران که کمک کردنند. اما بازم همون ضعف همیشگی نبود مدیر متخصص و نداشتن مدیریت قوی در همه بخش های کشور هست. تا کی باید از نداشتن مدیران متخصص و آگاه و تسلط بر کار مربوطه ضرر و زیان دید تا کی باید اینکه هر کس سر جای و مکان خودش باشد . دوم اینکه ضعف بزرگ دیگر نبود و نداشتن تجهیرات و ابزار های مناسب در مراکز و سازمان ها کشور هست. یک کشور بزرگ و با این همه منابع و موقعیت های مناسب چرا انقدر بی امکاناتی هست.
ناشناس
۱۳:۲۵ ۲۳ تير ۱۳۹۵
60میلیون یورو؟باهاش چه قد شغل میشد درست کرد؟
ناشناس
۱۳:۱۳ ۲۳ تير ۱۳۹۵
24 میلیارد تومن از بیت المال مردم هزینه سهل انگاری
خسته :)
۱۵:۲۴ ۲۳ تير ۱۳۹۵
البته یه صفر کم گذاشتی :)
240 میلیارد تومان
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۳ تير ۱۳۹۵
این آتش سوزی چیزی نیست جز آه دل کارگران
ناشناس
۱۹:۱۸ ۲۳ تير ۱۳۹۵
دمت گرم حرف دل کارگران بدبخت زدی.کیه که قدر بدونه.
ناشناس
۱۲:۵۰ ۲۳ تير ۱۳۹۵
وقتی این همه مدیر ناشایست سرکار باشن و حقوق نجومی میگیرن معلومه این همه ضرر متحمل میشیم
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۳ تير ۱۳۹۵
ایمنی و تجهیزات و اموزش آن یک علمیه که دنیا روش سرمایه گذاری میکنه و بعد کار و تولید ولی در کشور ما همیشه به ایمنی به عنوان بازیچه نگاه میکنن.ضربش رو هم همیشه میخوره
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۳ تير ۱۳۹۵
ایمنی و تجهیزات و اموزش یک علمیه که دنیا روش سرمایه گذاری میکنه و بعد کار و تولید ولی در کشور ما همیشه به ایمنی به عنوان بازیچه نگاه میکنن.ضربش رو هم همیشه میخوره
ناشناس
۱۱:۴۹ ۲۳ تير ۱۳۹۵
سازمان محیط زیست این نکته را یادش نرود به مسئولین پتروشیمی بو علی سینا متذکر شود که انها می بایستی الودگی که ناشی از فوم استفاده شده در خاموش کردن اتش نیز ایجاد کردند را نیز بر طرف کنند. برای اینکه این فومها دارای موادی هستند که برای محیط زیست مضر است. پس هیچ چیز بهتر از پیشگیری نیست.