به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از زاهدان؛ محبعلی سیستانی افزود:ماهیان خاویاری از جمله با ارزشترین و اقتصادیترین گونههای ماهی هستند که بهدلیل دارا بودن خصوصیاتی از قبیل ضریب رشد بالا، مقاوم بودن در برابر بیماریها، سازگاری در شرایط مختلف آب و هوایی و... به عنوان گونههای جدید و اقتصادی در جهت تولید گوشت و خاویار پرورش داده میشوند.
سیستانی تصریح کرد: ارزش ماهیان خاویاری نه تنها جهت تولید گوشت، بلکه بواسطه تولید تخم آنها که به خاویار یا مروارید سیاه مشهور است، بوده و در بین ماهیان خاویاری فیل ماهی بزرگترین ماهی آبهای داخلی است که از نقطه نظر کیفیت خاویار رتبه اول خاویار را به خود اختصاص داده است و گونه قره برون (تاسماهی ایرانی) در رده بعدی کیفیت خاویار است.
انتهای پیام/پ