به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگار جوان از بیرجند گفت : بیماری تب مالت به صورت بومی در تمام شهرستان های استان مشاهده و گزارش شده است و در شهرستان های زیرکوه وقاین بیماری شیوع بیشتری دارد.
دکتر قائمی افزود: عدم استفاده از محصولات دامی خام ،پاستوریزه کردن لبنیات ، شناسایی دام های آلوده و جدا سازی آنها از سایر دام ها ، واکسیناسیون دام های واجد شرایط ، آموزش افراد جامعه ،دست نزدن به لاشه های آلوده و استفاده از وسایل حفاظتی مانند دستکش و عینک را از راههای پیشگیری از بیماری تب مالت است.
وی علائم این بیماری در افراد را تب،تعریق،لرز،درد عضلات،سردرد،درد کمر،درد مفاصل و بی اشتهایی،خستگی زود رس و ضعف عمومی عنوان کرد .
وی افزود: تغذیه با شیر خام و مصرف لبنیات خام نظیر پنیر و خامه تازه غیر پاستوریزه ،تماس با ترشحات گوساله،بره و بزغاله های تازه متولد شده،تنفس گرد و غبار آغل و اصطبل،خراش های پوستی ،تماس با ملتحمه چشم از راه های انتقال بیماری تب مالت می باشد.
انتهای پیام/غ