وی اظهارداشت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و استفاده بهینه از زیر ساخت های موجود در پالایشگاه باز طراحی و راه اندازی سامانه ی کنترلی با حداقل هزینه، بالاترین کیفیت وبا رعایت استاندارد های جهانی به صورت موفقیت آمیز به اجرا در آمد.
شعبانی تصریح کرد: سامانه قبلی به علت عدم توانایی در استفاده بهینه از پروتکل های ارتباطی و عدم انتقال اطلاعات کنترلی ماشین به اتاق کنترل مرکزی، موجب اتلاف زمان، افزایش هزینه های تعمیراتی و بهره برداری بود که این امر با استفاده از تخصص و دانش فنی کارشناسان ومتخصصان داخلی واحد ابزار دقیق انجام و راه اندازی گردید.
کارشناس ارشد ابزار دقیق پالایشگاه خانگیران در ادامه به مزایای مورد استفاده در این پروژه که قابلیت پیاده سازی در دیگر واحدها ی صنعتی وعملیاتی را دارد اشاره کرد و بیان داشت: تعمیرات آسان و سریع تجهیزات کنترلی ، بهره برداری بهینه از سیستم کنترل آن، هوشمند سازی سیستم ، مانیتورینگ آنلاین در کنترل مرکزی، افزایش عمر تجهیزات کنترلی از مزایای اجرای این سامانه می باشد.
وی ابرازداشت: این پروژه در چهار فاز شامل تحقیقات و بررسی مدارک، کد نویسی اولیه، فاز شبیه سازی و پیاده سازی عملیاتی انجام شده است.
شعبانی خاطر نشان ساخت: این پروژه با هفت هزار و 500 نفر ساعت کار مداوم انجام شده و بالغ بر یک میلیارد و 800 میلیون ریال صرفه جویی را به همراه داشته است.
انتهای پیام/