حیدری رییس مرکز مطالعات اعتیاد در گفت وگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به افتتاح این مرکز ملی مطالعات اعتیاد به عنوان همکار سازمان جهانی بهداشت اشاره داشت: مرکز ملی مطالعات اعتیاد بیشتر از 12 سال است که به کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه های پیشگیری از مصرف مواد مخدر و درمان مبتلایان به این عارضه با هدف کاهش روی آوردن مردم به خصوص جوانان به این مواد خانمان سوز انجام می شود.
وی ادامه داد: در این مرکز تحقیقاتی کارهای پژوهشی و آموزشی در سطح پیشرفته ای صورت می گیرد و کشورمان جزو 10 کشور اول دنیا در زمینه پیشگیری از مصرف مواد مخدر و کنترل آن است.
حیدری با بیان اینکه این مرکز مطالعاتی از نظر سازمان جهانی بهداشت به عنوان یک کلینیک ممتاز برگزیده شد، افزود: به خاطر تلاش های گسترده مرکز ملی مطالعات اعتیاد در زمینه های مختلف این کلینیک همکار سازمان بهداشت جهانی انتخاب و این نهاد بین الملل امروز دفترش را در این مکان افتتاح می کند.
رییس مرکز مطالعات اعتیاد یادآور شد: داروهای درمانی بیماران مبتلا به مواد مخدر متأسفانه جزو بیمه محسوب نشده و بیماران تمام هزینه های آنها را پرداخت می کنند.
وی عنوان کرد: افتتاح مرکز ملی مطالعات اعتیاد با عنوان همکار سازمان جهانی بهداشت سبب تبادل هرچه بیشتر علمی پژوهشی ایران با این نهاد بین المللی است.
انتهای پیام/