سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طراحی تراشه حسگر تشخیص بیماری با حمایت سازمان پژوهشگران

محقق و مجری طرح گفت: طراحی تراشه حسگر تشخیص بیماری با حمایت سازمان پژوهشگران صورت کگرفته است.

 مهدی حبیبی محقق و مجری طرح در گفت و گو با خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به استفاده از لایه‌های نیمه هادی برای حسگرهای پزشکی اظهارداشت: حسگر مورد نظر با استفاده از غشای حسگرهای هیبدراسیونی بارکد های مجهول در دی ان ای را تشخیص و در صورت وجود مشکلی آن را اعلام کند.

 وی ادامه داد: تشخیص ودر مجموعه غير هيبريد شده فرآيند حساس و پيچيده اي را نشان دهد.DNA آلماني طوری است که بتواند وجود يا عدم وجود يک کد خاص را در زنجيره اي از DNA  نشان می دهد.

مجری طرح در خصوص تشخيص زنجيره‌هاي هيبريد شده DNA گفت: به عنوان مثال تکنيک هاي آشکار سازي نوري باید در غلظت های پايين هيبريداسيون صورت گیرد. 

حبیبی یاد آور شد: معمولا طيف گسترده‌اي از روش‌ها براي تشخيص هيبريداسيون مورد استفاده قرار مي‌گيرند. هر روش از لحاظ حداقل مقدار هيبريداسيون قابل آشکارسازي و روند موردنياز براي اين منظور متفاوت است ولي در نهايت در کليه روش‌ها، به تجهيزات و ابزارهاي اندازه‌گيري دقيق و پيشرفته نياز است.

وی عنوان کرد: اغلب حسگرهای تشخیصی نمونه خارجی گران قيمت بوده، معمولا بعد از انجام هر آزمايش به تعويض نمونه‌ها نياز است و معمولا وسايل مورد نياز آن بايد از خارج از کشور خريداري شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.