به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ مدیر کل دامپزشکی استان گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه - کنگو از جمله بیماری های مشترک انسان و حیوان می باشد که با شروع فصل گرما افزایش می یابد.
حداد زاده راه های پیشگیری از بیماری را برای افراد مرتبط با دام همچون دامدار، قصاب و افراد شاغل در کشتارگاه را استفاده از کلاه ، دستکش ، ماسک و عینک را ضروری دانست و به شهروندان توصیه کرد، گوشت را از مراکز معتبر تهیه کنند، حتما گوشت را 24 ساعت در یخچال در دمای 0 تا 4 درجه نگهداری کنند و زمانی که زخم در دست دارند از خرد کردن گوشت اجتناب نمایند.
وی افزود :سالانه بالغ بر سیصد وسی ویک هزار راس دام از نظر بیماری تب مالت واکسیناسیون می شوند که در سال 94 نظارت شرعی و بهداشتی بر سیصد و سه هزار دام در کشتارگاه های استان انجام شده است و بالغ بر هیجده هزار تن دام شناسایی و معدوم شدند.
انتهای پیام/ش