وی افزود: طی 3 ماه ابتدایی امسال، بیش از هزار و 450 تن محصول همگن شده خشک تولید شده است که این رقم با با تلاش کارمندان زحمتکش شرکت، در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، به میزان 5/11 درصد رشد داشته است.
اژدری با اشاره به اقدامات این شرکت برای افزایش کیفیت محصولات بر اساس برنامه استراتژیک از ابتدای امسال، گفت: تهیه مواد اولیه مناسب، کنترل مناسب فرایند تولید و تصفیه ملاس، نرم افزاری کردن کنترل ملاس، اتومات کردن برنامه شست و شو و ... از جمله این اقدامات به شمار می رود.
وی تهیه به موقع و با حداقل قیمت مواد اولیه را یکی از راه های کاهش قیمت تمام شده عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، فعالیت هایی نظیر کاهش هزینه های مرتبط با تولید و سربار، کاهش هزینه های نیروی انسانی، افزایش ظرفیت تولید و فروش به موقع و با حداکثر قیمت محصول، بدین منظور صورت گرفته است.
اژدری درباره برنامه های استراتژیک این شرکت طی سال جاری، گفت: توسعه و بهبود زیرساخت های تکنولوژی خط تولید، افزایش ظرفیت و استفاده حداکثری از پتانسیل تولید از طریق ادامه عملیات نصب و راه اندازی دستگاه بسته بندی 100 گرمی وکیوم، بخشی از این برنامه ها را به خود اختصاص می دهد.
سرپرست شرکت خمیرمایه رضوی گفت: بهینه سازی سیستم تصفیه خانه بیولوژیکی کارخانه نیز یکی دیگر از این برنامه هاست.
انتهای پیام//