سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آزمایش حد تشعشع گوشي‌هاي موبايل وارداتي پيش از ورود به بازار

تمامي گوشي هاي موبايل كه به صورت قانوني وارد كشور مي شوند، از نظر ميزان تشعشع بررسي مي شوند و در غير اين صورت اجازه ورود به بازار را ندارند.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مديركل سرويس هاي راديويي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با تاكيد براين كه تمامي گوشي هايي كه به صورت قانوني وارد كشور مي شوند، قبل از ورود به بازار، بايد از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، گواهي تاييد نمونه استاندارد حد تشعشع (SAR ) را بگيرند، اظهار داشت: به طور قطع گوشي موبايل، تشعشع قوي تري نسبت به آنتن هاي موبايل، در بدن انسان ايجاد مي‌كند اما با اين حال اگر حدود تشعشع را براساس استانداردهاي جهاني رعايت كنند، مشكلي در استفاده از آن ايجاد نخواهد شد.

عظيم فرد با بيان اينكه ميزان تشعشع گوشي هاي موبايل داراي استاندارد تعيين شده است، خاطرنشان كرد: براساس اين استانداردها كه تحت عنوان استاندارد SAR شناخته مي شود، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به دقت گوشي هايي را كه رسما وارد كشور مي شود، بررسی و ارزيابي مي كند.

مديركل سرويس هاي راديويي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين كه هر واردكننده گوشي موظف است كه با هزينه خود، گوشي هاي موبايل را براي آزمایش، به رگولاتوري ارائه دهد، ادامه داد: اين گوشي ها طبق پروتكل هاي استاندارد ظرف ۲ روز در ۳ آزمايشگاه داخل كشور ارزیابی مي شوند و طبق ضوابط رگولاتوري، گواهي تاييد نمونه مي گيرند.

وي با تاكيد براين كه چنانچه حدود تشعشع اين گوشي از حد مجاز بالاتر باشد، مردود خواهد شد و اجازه ورود به بازار را نخواهد داشت، گفت : حتي مواردي داشته ايم كه مدلهايي از برند مشهوري، تشعشع بالاتر از حد مجاز داشته و مردود شده و اجازه ورود به بازار را پيدا نكرده است.

وی با اشاره به اينكه حتي در صورت اصلاح ميزان تشعشع، گوشي بايد بار ديگر مورد تست در آزمايشگاه رگولاتوري قرار گيرد، افزود: بسياري از برندهاي مشهور جهاني، محصولات خود را با كيفيت مختلف به مناطق مختلف ارسال مي كنند و كشورهايي كه دقت بيشتري دارند اين گوشي ها را قبل از ورود به بازار تست مي كنند تا از استاندارد تشعشعات آنها، اطمينان حاصل كنند. اگرچه اين محصولات از نظر ظاهري شبيه به هم هستند اما از نظر كيفيت با هم تفاوت دارند.

وي ادامه داد: ممكن است يك مدل گوشي از يك برند مشهور، زماني كه از خط توليد بيرون مي آيد با اشكال فني از نظر حدود تشعشع همراه باشد و اين برندها، آن را براي كشورهاي خاص مي فرستند. در اين زمينه رگولاتوري تمامي گوشي هاي وارداتي را با دقت مورد آزمایش  و ارزيابي قرار مي دهد.

منبع: روابط عمومی وزارت ارتباطات

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.