به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سوشی و ساشیمی غذاهای رایج کشور چین به شمار میآیند. این غذاها به حدی محبوبیت یافتهاند که در بیشتر رستورانهای بینالمللی به مردم عرضه میشوند. با این حال، متخصصان در مورد مصرف ساشیمی به مردم هشدار دادهاند.
منابع خبری چین به تازگی در گزارشی اعلام کردند مردی در اثر خوردن غذای دریایی ساشیمی دچار دلدرد و خارش شدید در ناحیه سینه و شکم شده و اسکنهای اشعه ایکس بدنش (که در تصویر مشاهده میکنید) نشان داد کرمی انگلی به نام «دیفیلوبوتریوم» بدن او را فرا گرفته است.
این انگل در اثر خوردن ماهیهای آلوده و خام وارد بدن میشود و علائمی چون دلدرد، ضعف، کاهش بینایی، سرگیجه، اسهال، یرقان و سوء تغذیه شدید را در پی دارد. کرمهای دیفیلوبوتریوم حتی ممکن است یک ماه در مغز جا خوش کرده و دیده نشوند!
متخصصان تغذیه ضمن هشدار در مورد مصرف ماهی خام تاکید کردند انگلهای متنوعی را میتوان درون آبزیان آلوده یافت و بهترین راهکار مقابله با آنها مصرف غذاهای دریایی است که به طور کامل پخته شوند.
منبع: Livehealthywithus//