به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، آلو؛ میوه تک هستهای از خانواده زردآلو و هلو ، دارای طعم متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگهــای زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـی است که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه ، دارای تنوع زیادی هستند.
آلو ، اکثراً به صورت تازه مصرف میشود؛ اما میتوان آن را به صورت خشک و یا بصورت کمپوت و مربا مصرف کرد و یا به کیکها، سالادها و غذاها اضافه نمود.
در طب چینی، آب آلو بهعنوان « اکسیر صبحانه » جهت سمزدایی وشادابی بدن بعد از خواب توصیه شده است.
انتهای خبر/ی