سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

100 درصد ،جمعیت شهری تحت پوشش آب شهری

مدیرعامل شرکت آب‌ و ‌فاضلاب آذربایجان‌شرقی گفت:100 درصد ،جمعیت شهری تحت پوشش آب شهری قراردارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ ایمانلو در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 100 درصد جمعیت شهری تحت پوشش آب شهری قرار دارد افزود: حجم مخازن درمدار 913 هزار و 338 متر مکعب، تعداد آزمایشگاه‌های آب 34 واحد، تعداد تصفیه‌‌‌خانه‌های آب در مدار 9 واحد و طول شبکه اصلی توزیع آب 8 هزار و 884 کیلومتر است.

وی افزود: جمعیت تحت پوشش آب شهری 2 میلیون و 927 هزار و 272 نفر، تعداد شهرهای تحت پوشش 59 شهر، تعداد انشعابات آب یک میلیون و 122 هزار و 41 فقره، تعداد چاه‌های آب، قنات و چشمه 383 حلقه است.

وی با بیان اینکه 100 درصد جمعیت شهری تحت پوشش آب شهری قرار دارد، افزود: حجم مخازن درمدار 913 هزار و 338 متر مکعب، تعداد آزمایشگاه‌های آب 34 واحد، تعداد تصفیه‌‌‌خانه‌های آب در مدار 9 واحد و طول شبکه اصلی توزیع آب 8 هزار و 884 کیلومتر است.

ایمانلو یادآور شد: جمعیت تحت پوشش فاضلاب استان یک میلیون و 679 هزار و 668 نفر است که در واقع 57.4 درصد جمعیت تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارد و تعداد انشعابات فاضلاب 626 هزار و 151 فقره است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی حدود 380 میلیارد تومان اعتبار به این شرکت تخصیص یافته تا در بازه سه ساله 150 میلیون متر مکعب پساب را وارد دریاچه ارومیه کنیم.

این مسئول گفت: اقداماتی که با استفاده از اعتبارات ستاد احیای دریاچه ارومیه انجام می‌شود عبارتند از: احداث مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تبریز با ظرفیت اسمی 2.3 متر مکعب در ثانیه، اجرای انتقال شبکه فاضلاب تبریز به طول 11 کیلومتر، اجرای بخشی از شبکه فاضلاب تبریز به طول 300 کیلومتر، احداث تصفیه‌خانه فاضلاب آذرشهر، تکمیل و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب بناب هستند.

ایمانلو با بیان اینکه اولویت مهم شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی حفاظت از منابع آب و ترویج مصرف بهینه آب است، بر لزوم مدیریت مصرف تاکید کرد و گفت: اگر 5 درصد در مصرف آب صرفه جویی کنیم می‌توانیم بسیاری از مشکلات مربوط به کمبود آب مرتفع می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی پیک مصرف آب در استان را 9 متر مکعب عنوان و تصریح کرد: حفظ سلامت جوامع انسانی و صیانت از محیط زیست و منابع آن ایجاب می کند تا زایدهای حاصل از فعالیت مختلف شهری جمع آوری، تصفیه و دفع شود.

وی تشریح کرد: تصفیه خانه ها در فرایند جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب نقش مهم و بسزایی را ایفا می کنند، گندزدایی و بازگرداندن آب های آلوده حاصل از پساب شهری به صورت تصفیه شده و استفاده مجدد از این آب ها در بخش کشاورزی و صنعت از محل ایجاد تصفیه خانه ها محسوب می شود.

این مسئول ادامه داد: در این راستا شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی اهمیت ویژه ای برای اتمام و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام مبذول داشته؛ به طوری که در حال حاضر در 9 شهر استان تصفیه خانه های فاضلاب با روش های نوین SBR و UBSR در حال بهره برداری هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی خاطرنشان ساخت: تصفیه خانه های فاضلاب شهری بناب و شهر جدید سهند با پیشرفت فیزیکی بالای 90 درصد در حال احداث بوده که در صورت تامین اعتبارات مورد نیاز به زودی به بهره برداری می رسند.

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.