سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساخت اعضای بدن انسان توسط فضانوردان در فضا+ عکس

هزینه و زمان تولید اندام های بدن توسط پرینتر سه بعدی دانشمندان را به فکر انجام آزمایشات پزشکی در فضا انداخته است.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان به تازگی با استفاده از یک هواپیمای بوینگ در ارتفاع 9 هزار و 100 متری از زمین عروق قلبی را توسط یک پرینتر سه بعدی پیشرفته به نام bioprinter  تولید کرده اند.

گفتنی است، این عروق قلبی با استفاده از سلول های بنیادی انسانی در محیط گرانش صفر تولید شده و کارشناسان امیدوار هستند در آینده نه چندان دور در یک بازه زمانی کوتاه بتوانند قلب کامل  و سایر اندام ها را در خارج از اتمسفر کره زمین و حتی داخل ایستگاه فضایی به مدت یک ماه چاپ کرده و برای پیوند به بیماران در لیست انتظار به زمین بفرستند.


در طی این آزمایش سلول های بنیادی انسانی زنده مانده و دستگاه در یک بازه زمانی بسیار کوتاهتر به نسبت زمین لایه ها را بر روی یکدیگر گذاشته و عروق قلبی را چاپ کرده است.

با وجود ارزانتر بودن چاپ عروق قلبی درسطح کره زمین اما طولانی بودن این فرآیند به لحاظ زمان و نیزکاهش نسبی دقت بافت سلول ها باعث می شود تا گزینه چاپ اعضا در فضا به عنوان یک راهکار اورژانسی مورد توجه قراربگیرد.

اکنون بیماران در لیست پیوند قلب در سراسر جهان با مشکلاتی چون نبود عضو اهدایی ، هزینه های بالای اقامت دربخش CCU  ، مصرف انواع دارو ها ، نصب باتری مصنوعی در قلب و در نهایت در بیشتر مواقع مرگ به دلیل عدم دریافت قلب جدید مواجه می شوند.

قرار است در ماه ژانویه سال جاری یک چاپگر سه بعدی ویژه برای ساخت ارگان های بدن به ایستگاه فضایی بین المللی منتقل شود و ساخت اعضای بدن از سال 2018 به صورت رسمی در فضا آغاز شود.

با استفاده از تکنیک ساخت قلب 3 بعدی در فضا می توان در آینده نه چندان دور جان میلیون ها انسان دارای بیماری قلبی را نجات داد.

منبع:gizmag

انتهای پیام/

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.